Sillysvepet: Läkarundersökning för Achraf Hakimi

Sillysvepet: Läkarundersökning för Achraf Hakimi

Det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Här är dagens nyheter.

Achraf Hakimi på plats i Milano
Den morockanske landslagsförsvararen har de senaste två åren varit utlånad från Real Madrid till Borussia Dortmund men ser nu ut att säljas till Inter för €50 miljoner.
 


Linus Wahlqvist flyttar hem?
Efter att Dynamo Dresden blivit nedflyttade till tyska tredjedivisionen ryktas försvararen vara aktuell för IFK Norrköping.
(Expressen)

Svante Ingelsson stannar i Kalmar
Smålänningarna är nu överens med Udinese och Pescara om en förlängning av lånet av mittfältaren.
(Kalmars hemsida)

Real Madrid knackar inte på Harts dörr
Den tidigare engelske landslagsmålvakten söker efter en ny klubbadress och medger att han behöver någon som tror på honom. Till BBC Sport säger han: "Det är inte så att Real Madrid knackar på dörren".
(BBC Sport)

Sol Campbell lämnar Southend
Tränarkarriären är över i Southend. Idag kom beskedet att den tidigare Arsenal-backen lämnar klubben tillsammans med sin stab efter en muntlig överenskommelse.
Grealish på Guardiolas radar
Om Leroy Sané lämnar Manchester City uppges Pep Guardiola vilja hämta in Aston Villas Jack Grealish som jagas av bland andra rivalerna Manchester United.
(Telegraph)

”Vi håller i pengarna”
Liverpools Jürgen Klopp har sagt att klubben inte kommer att spendera massa miljoner i sommar för att förstärka truppen. Tysken fokuserar primärt på den trupp han redan har inför nästa säsong.
(Mirror)

Arsenal jagar ny anfallare...
Wolfsburgs anfallare Wout Weghorst uppvaktas av Arsenal. 27-åringen skulle vara tillgänglig för en övergångssumma runt 35 miljoner euro – något Arsenal ryktas vara villiga att erbjuda.
(Bild)

... men låter Ceballos gå
Det kommer inte att bli en permanent övergång från Real Madrid till Arsenal. Arsenal har inte imponerats av spanjoren under hans lånesejour och mittfältaren återvänder därför till Spanien.
(The Sun)

”United behöver en ny anfallare”
Ole Gunnar Solskjaer menar att Man United är för långt ifrån där man bör vara. Klubben behöver en ny striker.
(The Times)

He-Chan Hwang blir Werners ersättare
Leipzig kommer att plocka in systerklubben Salzburgs anfallare nu när Timo Werner lämnat för Premier League.
(Sky Tyskland)

Pirlo tar över Juventus U23
Mycket tyder på att Andrea Pirlo återvänder till fotbollen och att han gör det som U23-tränare för Juventus. Roberto Baronio blir hans assisterande när nästa säsong inleds.
(Gianluca di Marzio)

Pochettino ska övertalas
Som vi rapporterade i helgen vill Benfica locka över Mauricio Pochettino till Portugal som deras nya manager. I veckan förväntas Benfica göra ett försök att övertala den tidigare Spurs-tränaren.
(TSF)

Roy Keane till Azerbajdzjan?
Inom 48 timmar hoppas Azerbajdzjan att man löst Roy Keane som ny förbundskapten. Keane och det azerbajdzjanska förbundet samtalar nu.
(The Sun)

City värvar Barca-talang?
Försvararen Juan Larios kan vara på väg bort från La Masia och Katalonien. 16-åringen ryktas ha blivit erbjuden en chans att flytta till Manchester och ansluta till Citys akademi.
(Daily Mail)

Milan intresserade av Òscar
Real Madrid-lånet Òscar Rodríguez har imponerat i Leganés. Förutom Villarreal, Sevilla och Valencia är nu också AC Milan intresserade av den 22-årige mittfältaren.
(Marca)

Real och Real i förhandlingar
Real Sociedad uppges ha övertalat Real Madrid om att få låna japanen Takefusa Kubo till nästa säsong. Många klubbar rycker i 19-åringen men Real Madrid tycker att Sociedads erbjudande lockar mest.
(AS)

*** *** ***

MÅNDAGENS SILLYSVEP

SvenskaFans.com2020-06-30 17:55:00

Fler artiklar om SvenskaFans