Sillysvepet: ”United förhandlar med Juventus”

”United förhandlar med Juventus”
Enligt Sky Sports har Man Uniteds Ed Woodward inlett förhandlingarna med Juventus för att köpa loss Paul Pogba för 120 miljoner euro. Tidigare i morse rapporterades det att Pogba och United redan kommit överens om de personliga villkoren. Spelaren jagas även av Real Madrid.
(Sky Sports

... men ”Pogba vill till Real Madrid”?
Experten på spansk fotboll, Guillem Balague, är säker på att Juventus Paul Pogba redan har berättat för Zinedine Zidane att han vill till Madrid. Agenten Mino Raiola kan förstås ändå trissa upp priset med andra, säger han till…
(Sky Sports)

Arsenal-bud på Draxler?
En spansktalande amerikansk kanal, ESPN, meddelar att franske Wenger lagt bud på tyske Draxler för att locka över honom till England och Arsenal. Priset: 50 miljoner euro. Ju fler kockar..?


Liverpool överens med Bournemouth
Bournemouth bud på nära 20 miljoner euro för Jordon Ibe har godkänts. Nu återstår för sydkustlaget att komma överens med spelaren själv.
(Sky Sports)

"Söderqvist flyttar till Kalmar FF"
Enligt uppgifter till SportExpressen är alla parter överens och Måns Söderqvist lämnar Hammarby med omedelbar verkan.
(SportExpressen
 
Pjaca för drygt 25 miljoner euro?
Milan-ledaren Galliani har besökt Dinamo Zagreb och verkar villiga betala de dryga 25 miljoner euro som den kroatiska klubben vill ha.
(Gazzetta dello Sport) 

Klart: Sigurjónsson lämnar GIF Sundsvall
Mittfältaren Rúnar Már Sigurjónsson lämnar Allsvenskan för spel i den schweiziska storklubben Grasshoppers, där ett treårskontrakt väntar.
(GIF Sundsvall

City höjer budet för Bonucci
Det blev kalla handen tidigare från Juventus. Nu laddar Manchester City för ett bud på över 60 miljoner euro för mittbacken.
(The Guardian

Messi, en yacht och världsrekordbud...
Silly-nyheten som har allt? Efter gårdagens domslut i Spanien träffar Lionel Messis pappa Chelseas ägare Abramovitj på ryssen yacht för att diskutera en övergång… även Manchester City laddar för ”världsrekordbud” på Barcelona-stjärnan. Avsändare: inte alltid helt pålitliga The Sun.
(The Sun)

Bilic ”Payet är vår spelare”
Efter en lyckad säsong i West Ham och ett bra EM cirkulerar många rykten kring Dimitri Payet. Hammers-tränaren Slaven Bilic är dock inte orolig för någon flytt. ”Vi sms:ar varandra regelbundet. Han är vår spelare.”
(Daily Mail

*****

MORGONENS UPPGIFTER (08:30)
 
Lazio sugna på Pato
Marcelo Bielsa har bett om att Lazio ska värva Pato – så nu är diskussioner igång med Corinthians. Italienarna är redo att erbjuda honom ett treårskontrakt. Även Rodrigo Caio lockar.
(Gianluca Di Marzio)
 
Inter budar på Joao Mario
Inter gillar Sportings Joao Mario så pass mycket att man har lagt ett bud värt €25 miljoner.
(Gianluca Di Marzio)
 
”Manchester United överens med Pogba”
Manchester United och Paul Pogba uppges vara överens om de personliga villkoren, där en nettolön på €13 miljoner per säsong nämns. Nu förbereder man ett bud på €120 miljoner som Juventus ska få ta del av efter EM.
(Gianluca Di Marzio)
 
Morata blir tidernas dyraste spanjor?
Chelsea och Real Madrid förhandlar om Alvaro Morata, vars prislapp ska ligga på €75 miljoner. Slutpriset blir kanske inte riktigt så högt, men blir det någon affär förväntas Morata gå för mer än de €58 miljoner som Fernando Torres kostade 2011.
(Marca)
 
Klopp erbjuds nytt kontrakt
Liverpool har redan börjat förhandla med Jurgen Klopp om ett nytt kontrakt. Tyskens nuvarande kontrakt sträcker sig till 2018, men ägarna vill knyta upp honom på ett långtidskontrakt.
(Liverpool Echo)
 
Juventus vill ha Cuadrado och Matic
Juventus är i fulla diskussioner med Chelsea angående Juan Cuadrado och Nemanja Matic. Cuadrado spenderade den gångna säsongen på lån i Juventus, och man har nu erbjudit £1,7 miljoner för ett nytt årslångt lån följt av en permanent transfer värd £19 miljoner. Chelseas nye tränare Antonio Conte vill däremot behålla såväl Cuadrado som Matic.
(Sky Sports)
 
Tevez krav skrämmer West Ham
Carlos Tevez spelade för West Ham 06-07 – och nu vill Hammers ha tillbaka 32-åringen. De erbjöd honom £150 000 i veckan, men Tevez ville ha ytterligare £100 000.
(Sky Sports)
 
Barcelona vill ha Digne
Lucas Digne ser inte ut att ha någon framtid i PSG och attraherar nu flera klubbar, däribland Barcelona. Kontakter ska redan vara tagna och Barcelona ser honom som alternativ till Jordi Alba.
(L’Equipe)
 
ONSDAGENS SILLYSVEP

SvenskaFans.com2016-07-07 15:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans