Sillysvepet: Juventus lägger ”monsterbud” – Nani klar för Valencia

Sillysvepet: Juventus lägger ”monsterbud” – Nani klar för Valencia

KVÄLLENS UPPGIFTER (19:45)

Juventus ”monsterbud” på Higuain
Napoli-anfallaren är på tapeten lite överallt just nu. Enligt Calciomercato kan det nu bli Juventus istället för Arsenal. De italienska mästarna förhandlar med Napoli och erbjuder 75 miljoner euro för Gonzalo Higuain. Spelaren själv ska inte ha något emot en flytt till Turin, skriver Calciomercato. Även Gianluca Di Marzio tar upp ämnet.
(Calciomercato och Gianluca Di Marzio) 

Officiellt: Nani har skrivit på för Valencia
Nyblivne EM-mästaren lämnar Fenerbahce för La Liga.


Officiellt: Skrtel klar för Fenerbahce
Den slovakiske mittbacken lämnar Liverpool för den turkiska ligan.
(Slovakien på SF

Dortmund-intresse för Sissoko
Efter ett bra EM med Frankrike är Newcastle-mittfältaren i blickfånget. Ofta trovärdiga L'Equipe menar du att den tyska klubben visar stort intresse.
(L'Equipe)

... och Dortmund vill ha både Götze och Shürrle?
Nyheten har studsat runt i internationell media under eftermiddagen: det är ”mycket troligt” att Dortmund värvar de båda spelarna, enligt tyska Kicker. Fast kanske har vi en ”lost in translation” här, för nog fanns det att ”troligt att de vill…” med i originalkällan? Då handlade det om den kontroversiella återkomsten för Götze. Schürrle ser dock ut att vara nära att skriva på.
(Daily Express mfl) 

Vietto nära Barcelona
Anfallaren och den katalanska klubben sägs vara överens. Återstår för Barcelona att komma överens med Atlético de Madrid om en övergång för argentinaren.
(Sport

Patrick Kluivert till PSG
Holländaren tar plats i Paris ledning och får rollen som ”sportdirektör”, med ansvar för klubbens långsiktiga strategi.  
”Kanté har allt i egna händer”

Leicester-tränaren Ranieri berättar att mittfältaren fått ett nytt kontraktsförlsag. Nu är det upp till honom att bestämma sig.
(Sky Sports)

Othman El Kabir klar för Djurgården
Värvas till Djurgården från Superettenklubben AFC United. Mittfältaren har varit en av Superettans bästa spelare under säsongen med sina sex mål och sju assist.
(DIF på SF)

***

EFTERMIDDAGENS UPPGIFTER (14:00)

Giaccherini skriver på för Napoli
Torino såg ut att kunna plocka in Emanuele Giaccherini, men när Napoli dök upp blir det istället en flytt till de södra delarna av Italien. Sunderland-spelaren förväntas skriva på under dagen.
(Gianluca Di Marzio)
 
Vazquez snart i Sevilla
Franco Vazquez lämnar Palermos försäsongsläger för att genomgå en läkarundersökning hos Sevilla.
(Gianluca Di Marzio)
 
Roma närmar sig Nacho
Real Madrids försvarare Nacho är på väg till Roma. Affären rör sig om ett lån värt €2 miljoner. Efter säsongen kan de sedan köpa honom för €11 miljoner.
(Marca)
 
Cahill vänder hem?
Tim Cahill har gjort sitt i kinesiska Hangzhou Greentown och ser ut att fortsätta karriären i hemlandet, hos Melbourne City.
(BBC)
 
Chelsea hoppfulla om Kanté
Chelsea och Leicester är ännu inte överens om prislappen på N’Golo Kanté, men Chelsea ska vara hoppfulla om att en övergång blir av.
(London Evening Standard)
 
Tottenham inte intresserade av Götze
Mario Götze har placerats i Tottenham, men det är en övergång som Spurs inte ska vara intresserade av. Georginio Wijnaldum nämns som ett alternativ istället.
(London Evening Standard)
 
Cassano stannar i Sampdoria?
Antonio Cassano och Sampdorias president Massimo Ferrero satt ner i ett möte för att diskutera framtiden. Cassano uttryckte en vilja att stanna i klubben, men det kan bli i en minskad roll.
(Gianluca Di Marzio)
 
Från Brommapojkarna till Atalanta
Dejan Kulusevski, född -00, lämnar Brommapojkarna till förmån för Atalantas U17-lag.
(Brommapojkarna)
 
Sam Johnson till Kina
Djurgården säljer Sam Johnson till kinesiska Wuhan Zall. Det fanns även bud från Rennes och intresse från Ryssland.
(Djurgården på SvenskaFans)
 
Ett sista försök med Costa
Atletico ska göra en sista push för att se om Diego Costa är tillgänglig eller ej. Chelsea väntas lämna besked redan under torsdagen.
(Atletico på SvenskaFans)
 
Westermann snart i Ajax
Ajax råkade släppa ett lagfoto där Real Betis Heiko Westermann medverkar. Nu förväntas det bara vara en tidsfråga innan övergången blir officiell.
(Real Betis på SvenskaFans)

MORGONENS UPPGIFTER (09:00)

Benatia på läkarundersökning
Mehdi Benatia är så gott som en Juventus-spelare. Försvararen ska bara genomgå en läkarundersökning under torsdagen. Juve lånar honom från Bayern München och har en option på att köpa honom nästa sommar, till en totalkostnad av €20 miljoner.
(Gianluca Di Marzio)
 
Juventus och Santos i möte
Juventus lockas av Gabigol och har ett möte inplanerat med spelaren och Santos på måndag. Juve ska vara redo att erbjuda €18 miljoner för anfallaren.
(Gianluca Di Marzio)
 
Sosa sätter press på Besiktas?
Jose Sosa vill lämna Besiktas till förmån för Milan och planerar in ett möte med den turkiska klubben för att få till en övergång.
(Gianluca Di Marzio)
 
Inter och Chelsea hotar Napoli?
Antonio Candreva har varit på gång till Napoli en tid, men än är affären inte klar – och kanske kan såväl Inter som Chelsea komma in i bilden igen. Napoli ska dock fortfarande vara favoriter för Lazio-spelaren.
(Gianluca Di Marzio)
 
Lazio ökar takten
Lazio har lagt i en ny växel i jakten på Enner Valencia. Men West Ham behöver ha en ersättare klar innan man säljer och inväntar nu svar från Carlos Bacca.
(Gianluca Di Marzio)
 
Real Madrid jagar Di Sciglio
Real Madrid vill ha en backup till Marcelo och vänder nu blickarna mot Milans Mattia Di Sciglio. Försvararen kopplas även samman med Juventus, Napoli och Barcelona.
(Marca)
 
Besiktas förbereder bud på Kompany
Besiktas sägs planera ett bud värt £25 miljoner för Manchester Citys mittback Vincent Kompany.
(Fanatik)
 
Arsenal höjer budet på Lacazette?
Arsenal är på forwardsjakt och skulle man inte få Gonzalo Higuain är Alexandre Lacazette målet. Arsenal ska ha fått ett bud värt £33 miljoner nobbat av Lyon, och sägs nu förbereda ett bud på £42 miljoner.
(Express)
 
Sané överens med Man City
Leroy Sané uppges vara överens med Manchester City och nu är det bara upp till City och Schalke 04 att komma överens. Övergångssumman som nämns är €50 miljoner.
(L’Equipe)
 
Ranieri går efter Rami?
Leicester ska ha fått upp ögonen för Adil Rami, till vardags i Sevilla.
(L’Equipe)
 
Morata stannar i Real Madrid
Real Madrid aktiverade en återköpsklausul när man plockade hem Alvaro Morata från Juventus. Man ryktades vilja sälja honom vidare och tjäna en hacka i samma veva, men så blir inte fallet. Klubben har informerat Morata att man inte planerar att sälja honom.
(Sky Sports)
 
Liverpool ska ta beslut om Allen
Joe Allen kommer från ett imponerande EM och har bara ett år kvar på sitt kontrakt med Liverpool. Nu vill Jürgen Klopp se en lösning på kontraktssituationen.
(Sky Sports)
 
ONSDAGENS SILLYSVEP

SvenskaFans.com2016-07-14 19:45:00

Fler artiklar om SvenskaFans