Dom turkiska spelarna ute i Europa- Can Uzun fortsätter att göra mål för sitt Nürnberg
Turkiska underbarnet Can Uzun

Då var vi tillbaka efter att det varit ett landslagsuppehåll. Can Uzun fortsätter att vara formstark i Bundesliga 2.

Bundesliga 2
Can Uzun- Nürnberg
18- åringen fortsätter att göra mål. Efter landslagsuppehållet startade ynglingen återigen och klev fram två gånger mot Hertha Berlin borta. Can Uzun har den här säsongen gjort femton liga mål på tjugofyra matcher. Anfallaren blev utbytt i den 85:e minuten.

Tyskland-Bundesliga
Ozan Kabak- Hoffenheim
Mittbacken var åter på planen efter sin avstängning. Spelade hela matchen mot serieledande Leverkusen där man förlorande på stopptid.

Salih Özcan-Borussia Dortmund
Gjorde inhopp i 67:e match minuten när Dortmund  bröt förbannelsen efter tio år borta mot Bayern München.
Italien- Serie A
Juventus- Kenan Yildiz
Inbytt i den 68:e minuten mot Lazio. Kenans Juventus föll under lördagen mot Lazio och har fortsatt svårt att ta ta tre poäng.
Inter-Hakan Çalhanoglu
Fanns med från start som vanligt när Inter besegrade Empoli på hemmaplan. Mittfältaren byttes ut i den 69:e minuten. Med detta resultat är dom fjorton poäng före tvåan Milan vilket betyder att Çalhanoglu är ett steg närmare sin första Scudetto tittel i karriären.
Zeki Çelik-Roma
Högerbacken gjorde ett kort inhopp när Roma kryssade borta mot mot Lecce.

Spanien- La Liga
Arda Güler-Real Madrid
Satt hela matchen på bänken mot Bilbao. Efter att ha fått spelat båda träningsmatcherna med landslaget fick superlöftet denna gång inte ens göra ett inhopp med Real Madrid tröjan.
Cenk Özkaçar-Valencia
90 minuter på planen hemma mot Mallorca.

England-Premier League

Altay Bayindir- Manchester United
Fortsatt skadad.
Enes Ünal-Bournemouth
Anfallaren spelade endast fem minuter mot Everton.
England- Championship

Yunus Akgün-Leicester City

Fick nöja sig med att sitta på bänken hela matchen mot Bristol City och under måndagen blev det ett kort inhopp mot Norwich.

Abdülkadir Ömür-Hull City
Ömür klev in i den 58:e minuten mot Stoke City som man förlorade mot. Måndagens möte borta mot Leeds United blev det 90 minuters spel som dock inte räckte till en vinst.

Frankrike-Ligue1
Yusuf Yazici-Lille
På bänken hela matchen mot Lens

Bertug Yildirim-Rennes
Har haft svårt att ta plats i Rennes tröjan. Åter fick anfallaren inte spelchans och det är mycket möjligt att det kan bli ett lån i sommar för att få mer speltid.

Portugal

Orkun Kökçü-Benfica

Kökçü fick göra sin comeback efter att han innan landslagsuppehållet var utanför truppen. Det berodde på spelarens uttalanden i media om att han inte har den rollen i laget som mittfältaren velat ha. Orkun klagade på sin tränare Roger Schmidt och hamnade utanför truppen. Numera är spelaren förlåten och under fredagen spelade fick han spela åtta minuter på planen.

Serdar Saatci-Braga

Trots den skrämmande skadan mittbacken upplevde innan landslagsuppehållet så fanns Saatci åter från start där Braga borta besegrade Portimonense. Mittbacken skulle även den här matchen orsaka en straff, matchen slutade 3-5 till Braga och Serdar Saatci spelade hela matchen.