Dom Turkiska spelarna ute i Europa V 15-Orkun Kökçü gjorde ett efterlängtad mål när hans Benfica vann
Viktigt mål för Orkun Kökcü

Orkun Kökçü målgörare när Benfica skulle vinna hemma, även, Çalhanoglu gjorde sitt andra mål på rad och Ömür Fortsätter att göra bra ifrån sig när det blev assist mot QPR i ligan.

Italien- Serie A
Inter-Hakan Çalhanoglu
Spelade i 90 minuter och för andra matchen på raken gjorde Hakan mål på straff. Trots det kryssade Inter hemma mot Cagliari.

Juventus- Kenan Yildiz
Fick hoppa in i derbyt mot Torino i den 65: e minuten. Yildiz är ryktenas man i Juventus och det sägs bland annat att han kan komma att bära nummer tio inom kort.

England-Premier League

Altay Bayindir- Manchester United
På avbytarbänken som vanligt.

Enes Ünal-Bournemouth
Enes fick göra ett inhopp i de sista fjorton minuterna mot Manchester United.

England- Championship

Abdülkadir Ömür-Hull City

Fortsätter få förtroendet och tog vara på sin chans åter när Ömür denna gång gjorde assist hemma mot QPR. Hull vann matchen med 3-0 och mittfältaren spelade i 68 minuter.

Yunus Akgün-Leicester City
På bänken hela matchen mot Plymouth.

Spanien- La Liga
Arda Güler-Real Madrid
En match på förhand som många trodde att han skulle få starta, med tanke på att motståndet i ligan var Mallorca, att man vilade nyckelspelarna till Champions League returen mot Manchester City och att man är åtta poäng före tvåan Barcelona. Tyvärr blev det åter ingen start eller något inhopp för talangen och frågan är när kommer hans riktiga chans? Med tanke på att säsongen är nästan över och att han troligtvis kommer lånas ut.

Cenk Özkaçar-Valencia
Mittbacken startade och spelade hela matchen när Valencia besegrade Osasuna borta.

Tyskland-Bundesliga
Ozan Kabak- Hoffenheim
Kabak spelade hela matchen när hans Hoffenheim åkte på storstryk borta mot Maniz.

Salih Özcan-Borussia Dortmund
Tillbaka i startelvan efter att ha varit på bänken dom senaste matcherna. Özcan spelade hela matchen borta mot Mönchengladbach som man besegrade med 1-2.

Bundesliga 2
Can Uzun-Nürnberg

Spel från start och i 90 minuter när Nürnberg föll borta mot Schalke.

Frankrike-Ligue 1
Bertug Yildirim-Rennes
Blev ett lite längre inhopp den här gången. Anfallaren fick hoppa in sista nitton när Rennes förlorade hemma mot Toulouse.

Yusuf Yazici-Lille
Lilles match blev uppskjuten på grund utav Europaspel på torsdag.

Portugal
Orkun Kökçü-Benfica
Efter att ha varit i frysboxen och haft svåra tider på sistone med sin tränare Roger Schmidt fick han äntligen en startplats, som han tog vara på. Orkun gjorde ett mål och blev utbytt i 86:e minuten när Benfica besegrade Moreirense med 3-0.

Serdar Saatçi-Braga
Satt hela matchen på avbytarbänken.

Nederländerna
Ahmetcan Kaplan-Ajax
90 minuter på planen som vanligt när Ajax tog en ganska efterlängtad seger i ligan mot Twente.