Lagbanner
Säsongens första turkiska proffskollen ute i Europa
Kenan Yildiz!

Säsongens första turkiska proffskollen ute i Europa

Kenan Yildiz storspelade när hans Juve besegrade Como. Läs mer i veckans proffskollen för dom turkiska spelarna ute i Europa.

Italien- Serie A
Kenan Yildiz-Juventus 
Kenan Yildiz börjar växa ur rollen som talang och går mot att bli en gedigen stjärna. En fantastiskt mogen spelare som fått äran att numera bära nummer tio i ett lag som Juventus. Kunde inte ha börjat bättre för nittonåringen, då han gjorde en assist i slutet utav första halvlek mot nykomlingarna Como och fick spela hela matchen. Yildiz var utan tvekan en av planens bästa spelare för Juventus.
Hakan Çalhanoglu-Inter
Fanns med från start och spelade 75 minuter när Inter kryssade borta. Hakan spelade helt okej men visar viss tecken på trötthet efter EM i sommar som gick jättebra för Turkiet.
Zeki Çelik-Roma
Högerbacken startade i ligapremiären borta mot Cagliari och spelade hela matchen.
England-Premier League
Altay Bayindir- Manchester United
Reserv keepern verkar inte ingå i Erik ten Hags planer även den här säsongen. Trots att han fanns med i truppen mot Fulham när United vann i premiären med 1-0 blev det ingen speltid. Frågan är om Altay byter lag, det har spekulerats kring om han kan återvända till Turkiet vilket återstår att se.
Enes Ünal- Bournemouth
Anfallen är fortsatt skadad och får vänta på sin säsongsdebut.
Spanien-La Liga
Arda Güler-Real Madrid
Trots att ynglingen var bland försäsongens bästa spelare för Real Madrid och gjorde ett fantastisk EM-mästerskap med Turkiet blev det minimalt med speltid. Detta kommer efter att Real Madrids tränare Ancelotti talade om mer speltid den här säsongen. Det blev ett fåtal minuters speltid för Arda under söndagens bortamatch mot Mallorca.
Cenk Özkaçar-Valencia
Satt på bänken hela matchen mot Barcelona och dessutom verkar mittbacken byta lag till Real Valladolid, återstår att se.
Portugal
Orkun Kökçü- Benfica
Mittfältaren började matchen på avbytarbänken, byttes in i den 65:e minuten och gjorde en läcker assist på stopptid vilket betydde att Benfica skulle vinna med 3-0.
Serdar Saatci-Braga
Fanns med i truppen mot Boavista men mittbacken fick ingen speltid. Frågan är om han kommer bli kvar i Portugal.

Cuvan CakirCuvan93@gmai.com@Cuuvan932024-08-20 11:08:52
Author

Fler artiklar om Turkiet