Orkun Kökçü fortsätter att glänsa.

Nyförvärvet Kerem Aktürkoglu började på bästa möjliga sätt för sitt nya klubblag Benfica och klubbkamraten Kökçü skulle göra två assister.

Portugal
Kerem Aktürkoglu- Benfica
Vilken debut, vilken smakstart och vilket mål när nyförvärvet lyckades i sin första match hjälpa till med vinsten på hemmaplan mot Santa Clara.  Aktürkoglu som kom från Galatasaray för tolv miljoner euro till Benfica kunde inte haft en bättre debut. Inleder med mål och det blev 73 minuters spel på planen för Kerem.

Orkun Kökçü-Benfica
I samma match spelade även mittfältaren och gissa vem som skulle servera kvitteringen till Kerem Aktürkoglu? Ingen annan än Orkun Kökçü, och det blev en till assist i 47:e minuten. Kökçü spelade 82 minuter och har gjort tre assister och ett mål den här säsongen på fem matcher, varav tre varit från start.

Spanien-La Liga
Arda Güler-Real Madrid
Startade mot ett tufft Real Sociedad borta och fixade straff i den 58:e minuten. Arda spelade 77 minuter och gjorde direkt inte sin bästa match, han tar för sig men han måste bevisa mer om varför han spelar i världens bästa lag.

Bertug Yildirim- Getafe
Anfallaren fanns med från start borta mot Sevilla och spelade hela matchen men det skulle inte räcka till någon vinst.

Cenk Özkaçar-Real Valladolid
Lånet från Valencia spelade från början till slut borta mot Celta Vigo där man föll 3-1.

Italien-Serie A
Kenan Yildiz-Juventus
Kenan startade åter och hans Juventus spelade oavgjort på bortaplan. Yildiz hade inte sin bästa dag heller. Spelaren har annars gjort två assister på fyra matcher. Denna match blev det 66 minuters spel på planen.

Zeki Çelik-Roma
Inledde på bänken mot Genoa och gjorde ett inhopp i den sextioandra minuten. I matchens sista spark släppte Roma in målet och därmed har de fortfarande inte vunnit en ligamatch den här säsongen.

Hakan Çalhanoglu- Inter
Konstigt nog satt han på bänken hela matchen mot Monza. Undra om man ville spara mittfältaren till Champions League matchen mot Manchester City?

England-Premier League
Altay Bayindir-Manchester United
Petad som vanligt tyvärr.

Yunus Konak-Brentford
Talangen kom nyligen från en skada och fanns på bänken mot Manchester City där man förlorade.

Enes Ünal- Bournemouth
Efter sin långtidsskada var anfallaren åter på planen borta mot Chelsea. Enes fick göra sin säsongsdebut i den 83:e minuten. Matchen slutade med Chelsea vinst.

Ferdi Kadioglu-Brighton
Äntligen fick vi se nyförvärvet göra sin debut i Brighton. Vänsterbacken kom in i den 67:e minuten mot Ipswich och det märktes att han började nervöst och senare började komma in i tempot.

Tyskland-Bundesliga
Salih Özcan-Wolfsburg
Startade hemma mot Frankfurt
och det blev bara en halvlek spelad.

Can Uzun-Eintracht Frankfurt
Nyförvärvet fick i samma match nöja sig med att sitta på bänken hela matchen.

Ozan Kabak-Hoffenheim
Fortsatt skadad

Eren Dinkçi-SC Freiburg
Turkiets senaste vinst som också är född i Tyskland men valde att spela för Turkiet. Eren blev bla uttagen till Turkiets senaste matcher. Mittfältaren inledde matchen på bänken mot Bochum. Efter att en skada kom i den 38:e minuten fick mittfältaren hoppa in och Freiburg skulle till slut besegra Bochum med 2-1.