Turkiska Proffskollen V19-  EM närmar sig och flera turkiska spelare hade en fin vecka på jobbet.
Talangen har slagit till på nytt

Turkiska Proffskollen V19- EM närmar sig och flera turkiska spelare hade en fin vecka på jobbet.

Arda Güler har nu på dom fyra senaste matcherna gjort tre mål och Can Uzun gjorde även äntligen mål. Här är är veckans proffskoll för våra turkiska spelare.

Spanien-La Liga
Arda Güler-Real Madrid
Nittonåringen tröttnar inte på att göra mål! När Real Madrid ställdes borta mot Granada i lördags startade Arda Güler åter i ligan efter att varit på bänken mot Bayern München i Champions League. När tränaren valde att spela med reserverna tog ynglingen återigen vara på sin chans och gjorde mål och låg bakom ett mål. Under tisdagen ställdes Real Madrid mot Alaves och Arda gjorde inhopp i den 62:a minuten , i den 81:a minuten sa han sista ordet och gjorde mål på nytt. Succé för talangen då han med detta har gjort fyra mål i ligan på 283 minuter och hoppas fler kommer.

Cenk Özkaçar-Valencia
Özkaçar var tillbaka när Valencia kryssade hemma mot Rayo Vallecano och mittbacken spelade hela matchen.

Italien- Serie A
Hakan Çalhanoglu-Inter
Sen flera veckor tillbaka har Inter säkrat sin titel och mittfältaren vilades även denna omgång när Inter bortaslog sin motståndare med hela 0-5.

Kenan Yildiz-Juventus
Efter att ha missat den senaste liga omgången på grund utav sjukdom kom han in i den 77: e minuten mot Salernitana. Matchen slutade oavgjort.

Zeki Çelik-Roma
Fortsätter att ha det tufft, återigen ingen  speltid för högerbacken när Roma förlorade borta mot Atalanta.

England-Premier League
Altay Bayindir-Manchester United
Fortsätter att nöta bänk.

Enes Ünal-Bournemouth
Anfallaren gjorde ett inhopp i den 67: e minuten när man förlorade på hemmaplan mot Brentford.

Tyskland-Bundesliga/Bundesliga 2
Ozan Kabak-Hoffenheim
Mittbacken startade som vanligt och gjorde även ett mål borta mot jumbolaget Darmstadt, med detta har Kabak fyra ligamål den här säsongen.  Ozan Kabak blev utbytt i halvtid och Hoffenheim vann till slut med hela 0-6.

Salih Özcan-Dortmund
Startade matchen mot Mainz under lördagen och blev utbytt i paus när Dortmund förlorade med hela 3-0.
Can Uzun-Nürnberg
Där tog måltorkan slut för talangen. Can Uzun spelade i 80 minuter när Nürnberg hemma besegrade SV Elversberg. Innan halvtid gjorde anfallen först en assist och i den 64: e minuten sa Uzun sista ordet och med detta gjorde han sitt sextonde mål.

Frankrike-Ligue 1
Yusuf Yazici-Lille
Var inte tillgänglig mot Nantes, efter att han åkte på en skada förra omgången hemma mot Lyon.

Bertug Yildirim-Rennes
Blev ett nytt inhopp för anfallaren, den här gången blev han inbytt i den 67:e minuten hemma mot Lens och matchen slutade 1-1.

Portugal
Orkun Kökçü-Benfica
Spelade 75 minuter hemma mot Arouca och i den trettioandra minuten ordnade Kökçü en straff som mittfältaren skulle själv sätta dit. Matchen slutade 5-0 till hemmalaget och Kökçü gjorde sitt sjätte ligamål.

Serdar Saatçi-Braga
Fick åter sitta på bänken hela matchen.

Skottland
Ridvan Yilmaz- Rangers
Ridvan Yilmaz inledde Glasgow-derbyt på bänken när hans Rangers förlorade mot Celtic med 2-1. Ridvan kom in i den 60: e minuten.

Nederländerna
Ahmetcan Kaplan-Ajax
Mittbacken startade som vanligt och spelade hela matchen, Kaplan gjorde även assist när Ajax vann med hemma med 3-0.