Smakstart för Kerem Aktürkoglu

Nyförvärvet Kerem Aktürkoglu fortsätter att imponera i ligan med sina två assister.

Portugal
Kerem Aktürkoglu—Benfica
Nyförvärvet har fått en strålande start i sin nya klubbadress. Under måndagen gjorde han två assister när Benfica skulle besegra Boavista borta, det blev 71 minuters spel och på två ligamatcher har han han gjort ett mål och två assister plus att han gjort ett mål i Champions League.

Orkun Kökçü-Benfica
Även Kökçü har inlett strålande. Nu när landsmannen Aktürkoglu har kommit så är även mittfältaren mer igång. Orkun spelade hela matchen och gjorde ett mål genom en fin assist utav Aktürkoglu.

Spanien-La Liga
Arda Güler-Real Madrid
Fanns med från start när Real Madrid besegrade Espanyol med 4-1 och blev utbytt i den 55:e minuten och under tisdagskvällens möte mot Alaves blev det inhopp i den 80:e minuten.

Cenk Özkaçar-Real Valladolid
Startade mot Real Sociedad men på grund av skadan fick mittbacken kliva ut efter fjorton minuter.

Bertug Yildirim-Getafe
Bertug spelade i 78 minuter när Getafe lyckades få med sig poäng hemma. Anfallaren har ännu inte lyckats att göra mål med Getafe.

Italien-Serie A
Kenan Yildiz-Juventus
Kenan fick spela hela matchen mot Napoli under lördagen när matchen slutade 0-0.

Zeki Çelik-Roma
Tillbaka i startelvan när Roma hemmabesegrade Udinese med 3-0, högerbacken var på planen hela matchen.

Hakan Çalhanoglu-Inter
Fanns med från start i Milano-derbyt men var inte alls nöjd när han redan efter 63 minuter fick kliva ur. Matchen blev till slut förlust för Inter.

England-Premier League
Altay Bayindir-Manchester United
Undrar verkligen om chansen i ligan kommer komma för reservmålvakten.

Enes Ünal-Bournemouth
Anfallaren som varit skadad klev in sista tio minuterna borta mot Liverpool, man skulle dock förlora med hela 3-0.

Ferdi Kadioglu-Brighton
Nyförvärvet fanns med i truppen dock var han på bänken hela matchen mot Nottingham Forest.

Yunus Konak- Brentford
Artonåringen som kom från Sivasspor till Brentford i januari hade tufft med skador inledningsvis. Efter att mittfältaren gjort två cupmatcher med Brentford blev det äntligen ligadebut borta mot Tottenham. Konak kom i den 79:e minuten och det blev förlust med 3-1.

Tyskland-Bundesliga
Salih Özcan-Wolfsburg
Mittfälten fanns på bänken och kom in i den 71:a minuten borta mot Leverkusen. Matchen slutade med en förlust.

Ozan Kabak-Hoffenheim
Fortsatt skadad.

Can Uzun-Eintracht Frankfurt
Nyförvärvet fick åter ingen speltid.

Eren Dinkçi-Freiburg
Ett annat nyförvärv som hade sin första start tog verkligen vara på den och gjorde en assist. Det blev 63 minuters spel för Dinkçi.