Turkiska spelare ute i Champions League-Omgång 2
Hakan Çalhanoglu

Turkiska spelarna fortsätter att visa vad dom kan ute i Europa och Champions League. Spelare som Hakan Çalhanoglu, Orkun Kökçü och Kerem Aktürkoglu lyckades nätta denna omgång.

Hakan Çalhanoglu-Inter
Ett efterlängtat frisparksmål bjöd Çalhanoglu på mot Röda Stjärnan under tisdagen. Mittfältaren gjorde sitt första mål på frispark sedan han anslöt från Milan sommaren 2021. Matchen slutade 4-0 till Inter och Hakan spelade 70 minuter.

Kenan Yildiz-Juventus
Yildiz fanns med från start när Juventus skulle besegra Leipzig borta med 2-3 trots en man mindre efter att målvakten blev utvisad. Yildiz fick kliva av efter 60 minuter spel.

Kerem Aktürkoglu-Benfica
Nyförvärvet fortsätter att göra poäng i ligan och Champions League. Under onsdagen krossade Benfica Atletico Madrid på hemmaplan med hela 4-0 och Kerem Aktürkoglu gjorde 1-0 målet, det skulle betyda hans andra mål i Champions League  på två spelade matcher. Nyförvärvet spelade 71 minuter.

Orkun Kökçü-Benfica
Även Kökçü startade som vanligt och gjorde mål på nytt också. Mittfältaren spelade hela matchen och sa sista ordet genom att göra mål på straff och blev matchen lirare.

Arda Güler-Real Madrid
Mittfältaren började matchen på bänken när Real Madrid förlorade bortamötet mot Lille med 1-0. Arda fick kliva in i den 67:e minuten och var inblandad i många lägen som inte räckte till poäng för Real Madrid.