Turkiska spelarna ute i Europa V 20- samtliga ligor har avslutas och våra spelare avslutade bra i ligan.
Underbarnet Kenan Yildiz!

Våra talanger som Kenan Yildiz, Arda Güler och Orkun Kökçü imponerande! Samtliga ligorna ute i Europa avlutades.

Spanien- La Liga
Arda Güler-Real Madrid
Tröttnar den här killen inte på att göra mål? Under söndagens match borta mot Villareal startade han efter att ha varit på bänken senast. Återigen tog han vara på sin chans, det blev två mål och matchen slutade 4-4. Güler ger signaler till Ancelotti om att han är där, och att mittfältaren åtminstone kan göra ett inhopp i finalen mot Dortmund i Champions League. Arda spelade hela matchen, räkna med mer speltid nästa säsong så länge han är skadefri och på tio ligamatcher har ynglingen gjort sex mål och fyra av dom är från start. Hoppas formen håller sig till EM.

Cenk Özkaçar- Valencia
Fanns med från start när Valencia förlorade hemma mot Girona och det blev spel i 61 minuter.

Italien- Serie A
Hakan Çalhanoglu-Inter
Çalhanoglu var tillbaka i startelvan, efter att Inter sedan lång tid tillbaka säkrat ligaguldet fick han spela säsongens sista hemmamatch, matchen slutade oavgjort och Hakan byttes ut i 76:e minuten.

Zeki Çelik- Roma
Blev en comeback för högerbacken, efter att han blivit petad de senaste matcherna spelade han den näst sista Serie A matchen med sitt Roma från start. Roma besegrade Genoa med 1-0.

Kenan Yildiz- Juventus
Yildiz inledde matchen mot Bologna på bänken. När han kom in i den 57: e minuten stod det 3-0 till motståndarna, senare skulle Juventus på åtta minuter göra tre mål, där bla Kenan fixade en frispark som blev ett 3-2 mål i den 83:e minuten och en minut senare dundrade Yildiz in den läckert, matchen skulle sluta 3-3 och det här var Kenan Yildiz andra mål i ligan på åtta starter. Yildiz ser därmed ut att kunna bli en nyckelfigur för Juventus i framtiden.

Premier League
Altay Bayindir- Manchester United
Petad som vanligt när det var sista omgången i Premier League. Varit rykten om att målvakten kommer att återvända hem till Turkiet.

Enes Ünal- Bournemouth
Fanns med från start i sista matchen mot Chelsea under söndagen och låg bakom ett mål som inte räckte till det som Bournemouth ville ha. Matchen slutade 2-1 till Chelsea. Anfallaren spelade 69 minuter och nu är frågan om Bournemouth utnyttjar hans köpoption till sommaren?

Tyskland-Bundesliga/Bundesliga 2
Ozan Kabak-Hoffenheim
Startade som vanligt sista omgången för denna säsongen i Bundesliga och spelade hela matchen när man besegrade Bayern München med 4-2 och man lyckades ta en Europa plats.

Salih Özcan
Blev ingen speltid för mittfältaren mot Darmstadt och nu får vi se vad som händer med Salih Özcan efter säsongen om han byter klubbadress, nu återstår Champions League finalen mot Real Madrid den 1 juni och senare EM med Turkiet.

Can Uzun- Nürnberg
Talangen var avstängd borta mot Hamburg i sista omgången och nu är frågan vilket lag det blir för talangen. De som har varit närmast är Eintracht Frankfurt och det återstår att se för Uzun kommer troligtvis bli uttagen till EM truppen också om ingenting händer.

Frankrike-Ligue 1
Yusuf Yazici-Lille
Kämpar med att komma tillbaka från sin skada och vi hoppas att han blir tillgänglig till EM.

Bertug Yildirim-Rennes
Blev ett inhopp i den 61:a minuten mot Remis, det slutade med en 2-1 förlust för Rennes och vi får se vad som händer med anfallaren till sommaren, det har ryktats om lån vilket kanske blir bättre för honom. Det blev inget mål för anfallaren första säsongen i Ligue 1 och endast två matcher startade Bertug.

Portugal
Orkun Kökçü-Benfica
Kökçü avslutade sista veckan i Portugisiska ligan väldigt bra och nu på slutet började han hitta sig själv. Mittfältaren startade som vanligt och gjorde även mål borta mot Rio Ave, matchen slutade 1-1 och Kökçü spelade 87 minuter. Nyförvärvet hade en tuff inledning i klubben, bla konflikt med tränaren Roger Schmidt. Dom sista matcherna gjorde Kökçü bra ifrån sig, det blev 27 matcher i ligan, varav 23 från start, 7 mål och 8 assister. Nu är målet att göra bra ifrån sig under EM med Turkiet.

Serdar Saatçi- Braga
Ingen speltid mot Porto.

Nederländerna
Ahmetcan Kaplan-Ajax
Mittbacken spelade hela matchen mot Vitesse när man lyckades få med sig en pinne och det här var säsongens sista ligamatch. Ahmetcan har blivit som ett nyförvärv för Ajax, då mittbacken kom 2022/2023 men hade tufft med skador. Nu har han både tagit sin plats i Ajax och vem vet det kanske blir EM trots allt vilket skulle passa honom och har förtjänats. Det blev elva ligamatcher denna säsong och tio av dom från start.