Turkiska spelarna ute i Europa vecka 18- Arda Güler startade sin första match på hemmaplan
Grattis till första ligatiteln Arda Güler!

Arda Güler startade sin första hemmamatch när Real Madrid säkrade ligatiteln under lördagens möte mot Cadiz.

Spanien-La Liga
Arda Güler-Real Madrid
Nu börjar förtroendet komma. Efter att han senast startade i ligan fick Arda åter starta hemma mot Cadiz. Det var hans försa start på hemmaplan. Real Madrid spelade med ett reservbetonat lag under lördagens match men hade ändå kontroll och matchen slutade 3-0 till hemmalaget. Arda blev utbytt i den 66: e minuten och Real säkrade ligatiteln. Med detta blir Arda den fjärde turkiska landslagspelaren som vunnit La Liga och tredje i Real Madrid.

Cenk Özkaçar- Valencia
Fick spela 24 minuter för Valencia mot Alaves hemma som man förlorade med 2-0.

Italien- Serie A
Hakan Çalhanoglu-Inter
Eftersom Inter redan säkrat ligatiteln så valde tränaren spela med spelare som fått mindre chanser denna säsongen. Det blev ingen speltid för Mittfältaren mot Sassuolo under lördagen.

Kenan Yildiz-Juventus
Yildiz missade toppmötet mot Roma på grund av sjukdom.

Zeki Celik-Roma
Försvaren fick nöja sig med att sitta hela matchen på bänken mot Juventus.

England-Premier League/ Championship

Enes Ünal-Bournemouth
Enes fick inledda på bänken mot Arsenal och kom in i den 80: e minuten där man förlorade med hela 3-0.

Altay Bayindir-Manchester United
Lär bli en ny klubbadress till sommaren, målvakten har bara gjort en match och det var en cupmatch. Trots att förstamålvakten inte gör det bra ifrån sig får ändå inte Altay någon chans.

Abdulkadir Ömür- Hull City
Sista omgången i Championship och mittfältaren inledde matchen mot Plymouth på bänken. Ömür gjorde inhopp i 46:e minuten men det räckte inte till playoffplats för Hull City.

Yunus Akgün- Leicester City
Leicester kommer spela i Premier League åter nästa säsong, Yunus började på bänken hemma mot Blackburn Rovers och gjorde inhopp i den 62:a minuten, matchen slutade 0-2 till Blackburn och till nästa säsong får vi se om Leicester City köper Yunus Akgüns köpoption från Galatasaray.

Tyskland-Bundesliga/Bundesliga 2

Ozan Kabak-Hoffenheim
Ozan Kabak spelade från start och det blev spel för honom i 79 minuter när Hoffenheim spelade 1-1 mot Leipzig.

Salih Özcan-Dortmund
Mittfältaren har haft en ganska tung säsong i Dortmund, spekulationer har tillkommit kring en flytt till Besiktas i sommar.  Lördagens match hemma mot Augsburg gjorde han  inhopp i den 63:e minuten och det slutade med 5-1 vinst till Dortmund.

Can Uzun-Nürnberg
Ynglingen fick nöja sig med att sitta på bänken borta mot Fortuna. Det blev inhopp direkt i andra halvlek av matchen som slutade 3-1 till Fortuna Düsseldorf.

Frankrike- Ligue 1
Yusuf Yazici-Lille
Startade måndagens toppmatch mot Lyon. Yazici fick en smakstart på matchen genom att göra en assist i den 21 minuten och några minuter senare klev Yazici ut skadad. Lille förlorade till slut med 3-4 och nu får vi  hålla tummarna på att skadan inte är allvarlig. Yazici är också en spelare Turkiet kommer behöva till EM slutspelet. Yazici har gjort en mycket bra säsong med Lille.

Bertug Yildirim- Rennes
Anfallaren blev inbytt i den 68:e minuten och på stopptid blev han matchhjälte borta mot Metz när han gjorde en assist.

Portugal
Orkun Kökçü-Benfica
Orkun spelade från start borta mot Famalicão och det blev bara en halvlek för mittfältaren. Benfica föll med 2-0 och med detta säkrade Sporting Lissabon ligatiteln med två omgångar kvar.

Seedar Saatçi-Braga
Återigen med i truppen men fick nöja sig med att sitta hela matchen på avbytarbänken.

Skottland
Ridvan Yilmaz -Rangers
Gjorde sin comeback. Efter att vänsterbacken varit borta sedan mars så gjorde han ett kort inhopp i ligan på hemmaplan som slutade med vinst.

Nederländerna

Ahmetcan Kaplan-Ajax
Spelade från start i Ajaxs segermatch borta mot Volendam, där man vann med hela 1-4 och mittbacken spelade hela matchen.