Hakan Çalhanoglu

Mittfältaren var framme under måndagens tuffa bortamatch. Med detta slog Çalhanoglu sitt rekord i Serie A genom att gör- tio ligamål.

Italien- Serie A

Inter-Hakan Çalhanoglu
Startade som vanligt borta mot Udinese. Även fast Çalhanoglu inledde matchen blekt så var han hur säker som helst från elva meter i den 55:e minuten. Med detta skulle det innebära Çalhanoglus 10:e ligamål den här säsongen, åtta av tio på straff och värt att notera att han inte missat en enda straff denna säsong. Inter vann matchen till slut med 1-2 och Hakan spelade i sjuttiofyra minuter.

Zeki Çelik-Roma
Çelik spelade hela matchen när Roma vann derbyt mot Lazio.

Juventus- Kenan Yildiz
Yildiz fick hoppa in mot Fiorentina under sista halvtimmen när Juventus fick en efterlängtad seger i ligan.

England-Premier League
Altay Bayindir- Manchester United
Tillbaks efter skadan. Men fortsätter att vara reserv bakom förstamålvakten Andre Onana.

Enes Ünal-Bournemouth
Anfallaren fick åter inleda matchen på avbytarbänken. Enes blev inbytt i 68:e där hans lag överraskande förlorade mot jumbolaget Luton.

England- Championship
Yunus Akgün- Leicester City
Akgün gjorde ett mycket fint piggt inhopp. Yunus Akgün blev inbytt i den åttioförsta minuten, sex minuter senare skulle assisten från mittfältaren komma.

Abdülkadir Ömür-Hull City
Mittfältaren fick chansen från start mot Cardiff borta. Ömür blev utbytt i den 76:e minuten när Hull City tog en jätteviktig seger och Abdülkadir Ömür hade inte turen med sig heller då han träffade målramen två gånger.

Frankrike-Ligue1

Yusuf Yazici-Lille
Det blev inget spel på nytt för Yazici hemma mot Marseille. Det har varit rykten kring om att han ska byta klubbadress till sommaren.

Bertug Yildirim-Rennes
Tufft med speltid sedan han har varit i Rennes. Anfallaren blev inbytt i 84:e minuten mot Monaco och det skulle sluta med en förlust borta.

Tyskland-Bundesliga

Salih Özcan-Borussia Dortmund
Fick ingen speltid under lördagens hemmamatch mot Stuttgart.

Ozan Kabak- Hoffenheim
Hoffenheim hemmabesegrade Augsburg med 3-1. Kabak byttes ut i den 64:e minuten då han drog på sig en liten skada.

Bundesliga 2
Can Uzun-Nürnberg
Ynglingen hade ingen rolig dag på jobbet. Can Uzun inledde matchen som vanligt från start och blev utbytt direkt i halvtid när Nürnberg förlorade med hela 0-4.

Portugal
Orkun Kökçü-Benfica
Trots att Kökçü blev ”förlåten” utav sin tränare Roger Schmidt är mittfältaren fortsatt i frysboxen. Orkun Kökçü blev inbytt på tilläggstid mot serieledande Sporting Lissabon som man även förlorade mot med 2-1.

Serdar Saatçi-Braga

Spelade återigen 90 minuter. Tyvärr blev det ett självmål för mittbacken när Braga förlorade hemma med 0-3.

Skottland
Ridvan Yilmaz-Rangers
Försvararen är fortfarande skadad och missade söndagens heta derby mot Celtic som slutade oavgjort. Med detta ligger Rangers ett poäng bakom Celtic med en match mindre spelad. Kanske blir det Ridvans första ligatitel i Skottland.

Nederländerna
Ahmetcan Kaplan-Ajax
Hade precis som sina lagkamrater en tung dag. En historisk förlust blev det för Ajax mot Feyenoord på hela 6-0. Kaplan spelade hela matchen och för honom blir det bara att ta nya tag.