Turkiska Proffskollen V.17- Underbarnet Arda Güler stor matchhjälte i sin första ligastart
Arda Güler med sitt andra ligamål .

Bra vecka för dom turkiska spelarna ute i Europa. Spelare som Yusuf Yazici, Enes Ünal, Hakan Çalhanoglu och underbarnet Arda Güler hade en bra dag på jobbet.

Spanien- La Liga
Arda Güler-Real Madrid
Äntligen kom den väntade starten för supertalangen i ligan. Real Madrid ställdes med ett reservbetonat lag mot Real Sociedad under fredagen. Arda utnyttjade sin chans mycket bra och i den 29:e minuten gjorde han sitt mål. Det blev även matchens enda mål som gav Real tre poäng. Arda har nu gjort två mål i ligan på sex spelade matcher, varav fem är korta inhopp med totalt sextio åtta spelade minuter för 19-åringen.

Cenk Özkaçar-Valencia
Fick starta på avbytarbänken mot Barcelona under måndagen, där mittbacken blev inbytt i den 79: e minuten.

Italien- Serie A

Hakan Çalhanoglu-Inter
Efter att ha säkrat ligaguldet med Inter förra helgen så gör mittfältaren oavsett bra saker. Inters 2-0 vinst hemma mot Torino under söndagen klev han fram två gånger och med detta gjorde han sitt tolfte och trettonde ligamål.

Juventus- Kenan Yildiz
Talangen spelade stormötet mot Milan från start. En match som Kenan tyvärr inte kunde utnyttja, det blev åttiotvå minuters spel för talangen och matchen slutade 0-0.

Zeki Çelik-Roma
Fick tillbringa hela matchen på avbytarbänken mot Napoli.

England-Premier League/ Championship
Altay Bayindir-Manchester United
Bänkad hela matchen.

Enes Ünal-Bournemouth
Anfallaren utnyttjade sin första start i ligan på bästa sätt. Söndagens hemmamatch mot Brighton gjorde Enes Ünal först en framspelning och senare ett mål och med detta gjorde Enes sitt andra ligamål i sin trettonde match i ligan och anfallaren blev utbytt med stående ovationer i den 67: e minuten. Matchen slutade till slut 3-0 till Bournemouth.

Abdulkadir Ömür- Hull City
Ömür spelade som vanligt från start  i det viktiga mötet mot Ipswich som slutade oavgjort. Mittfältaren blev utbytt i den 74: e minuten och nu får Hull vänta tills sista omgången om dom får en playoffplats till Premier League.

Yunus Akgün- Leicester City
Leicester som redan säkrat sin Premier League plats till nästa säsong. Under måndagens bortamatch startade mittfältaren och spelade sjuttiofem minuter.

Tyskland-Bundesliga/Bundesliga 2

Ozan Kabak-Hoffenheim
Mittbacken fanns på planen som vanligt hela matchen under fredagens bortamatch mot Bochum och matchen slutade med förlust.

Salih Özcan-Borussia Dortmund
Spelade från start borta mot Leipzig men tyvärr tog inte mittfältaren vara på sin chans. Dortmund förlorade med hela 4-1 och Özcan blev utbytt i den 63: e minuten.

Can Uzun- Nürnberg
Precis som vanligt startade ynglingen, men frågan är kommer Can Uzun snart bryta sin måltorka? Anfallaren har inte nätat på fyra matcher och under söndagens match hemma mot Karlsruhe blev han utbytt i den 46: e minuten.

Frankrike- Ligue 1
Yusuf Yazici- Lille
Spel från start mot Metz borta och gjorde även matchens avgörande mål, Lille vann med 1-2 och Yusuf spelade 77 minuter.

Bertug Yildirim-Rennes
Anfallaren fick nöja sig med att sitta hela matchen på avbytarbänken.

Portugal
Orkun Kökçü-Benfica
Nyförvärvet har konstigt nog fortsatt det tufft med Benficas tränare Roger Schmidt trots att Kökçü blev förlåten. Under lördagens möte mot Braga blev Kökçü  inbytt i den sjuttioförsta minuten. Först var mittfältaren inblandad i 2-1 målet och i den 85: e minuten gjorde Kökçü en assist vilket betydde hans åttonde assist.