Turkiska Proffskollen V.4
Serdar Saatçi

Altay Bayindir fick göra sin första match med Manchester United tröjan. Turkiets U 21 kapten Serdar Saatçi skulle få vinna sin första cup med Braga och Arda Güler fick äntligen göra sin La Liga debut.

Spanien- La Liga

Arda Güler-  Real Madrid

Supertalangen hoppade in i åttioförstaminuten under lördagens La Liga möte mot Las Palmas som slutade med 1-2 seger för Gülers gäng. Man såg att Arda var ganska nervös att han behöver några minuter till men det kommer hoppas vi alla då han trots varit skadad tre gånger.

Cenk Özkaçar- Valencia

Efter att Gabriel Paulista skadade sig skulle Cenk Özkaçar få göra ett inhopp i 79 min.

Enes Ünal- Getafe

Enes skulle under måndagen få spela 27 minuter när Getafe besegra Granada med 2-0. Anfallaren skulle behöva börja göra mål nu innan EM börjar om ingenting nytt händer såklart.

England

Altay Bayindir-Manchester United

Nyförvärvet från Fenerbahçe skulle äntligen få debutera i Manchester United tröjan. Målvakten skulle under söndagen spela mot Newport i Fa Cupen som spelar i division fyra.

Även fast Manchester United skulle vinna matchen tog tyvärr inte Altay vara på chansen,hoppas det inte blir sista matchen för honom.

Yunus Akgün 81min,- Leicester

Mittfältaren skulle också spela FA Cupen i helgen mot Birmingham City och få göra sitt första mål med Leicester tröjan.

Italien- Serie A

Hakan Çalhanoglu- Inter
Avtängd ,återvänder till nästa helgens möte mot Juventus.

Kenan Yildiz- Juventus

Anfallaren byttes in i sjuttioåttonde match minuten. Enligt italienska tidningar kan ynglingen få starta nästa omgång mot Inter med tanke på att Milik drog på sig ett rött kort. Roligt möte kan vänta oss då två turkisla landslagspelare ställs mot varandra

Zeki Çelik- Roma

Fortsatt  tufft med speltid för högerbacken och ryckten säger att Çelik kan lånas ut till Galatasaray.

Tyskland- Bundesliga

Salih Özcan-Dortmund

Mittfältaren får fortsatt förtroendet att starta.  Özcan fick spela hela matchen när Dortmund besegrade Bochum.

Ozan Kabak- Hoffenheim

Mittbacken var inte tillgänglig i truppen för hans avstängning.

Frankrike- Ligue 1

Yusuf Yazici- Lille
Yazici spelade fjorton minuter när Lille spelade oavgjort mot Montpellier.

Bertug Yildirim-Rennes
Anfallaren blev inbytt i den 67min när hans Rennes skulle besegra Olympique Lyon under fredagen. Väntar på att göra första liga målet.

Portugal

Orkun Kökçü-Benfica

Spelade under onsdagen portugisiska ligacupen. Benfica åkte överraskande ut efter straffar mittfältaren skulle få spela semifinalen 69min och ligan blev 46min för Orkun.

Serdar Saatçi-Braga

Lagkapten för turkiska 21 landslaget skulle få vinna sin första titel.
Braga  som slog ut serieledarna i ligan Sporting Lissabon i semifinalen med 1-0 och mittbacken spelade två minuter den matchen. Finalen mot Estoril blev Saatçi inbytt i den 77min och matchen skulle avgöras på straffar som Braga skulle vinna och vilket betydde att mitbacken skulle vinna sin första portugisiska cup.

Skottland

Ridvan Yilmaz-Rangers

Har varit mycket spekulationer kring om att vänsterbacken kan återvända till Turkiet. Men under onsdagens ligamöte mot Hibernian kom första ligamålet med Rangerströjan,där han skulle också få spela hela matchen.

Tre dagar senare startade vänsterbacken åter och spelade i 84min. Återstå att se vad som kommer hända med Ridvan Yilmaz speltid får han i Rangers.