Turkiska spelare ute i Champions League-Omgång 3
När ska den här herren få den chansen han förtjänar?

Efter landslagsuppehållet var både ligan och Champions League tillbaka.

Kerem Aktürkoglu-Benfica
Under onsdagen spelade nyförvärvet mot Feyenoord på hemmaplan och skulle fortsätta att hålla sig framme. Det blev förlust med 1-3 men Kerem Aktürkoglu har nu gjort tre mål på tre matcher i Champions League. En bra start för mittfältaren som spelade hela matchen.

Orkun Kökçü-Benfica
Kökçü fanns med från start mot sin gamla klubb Feyenoord. Han spelade 72 minuter.

Hakan Çalhanoglu-Inter
Efter att mittfältaren drog på sig en skada under söndagens ligamatch mot Roma, missade Turkiets lagkapten Champions League mötet i Schweiz mot Young Boys.

Kenan Yildiz-Juventus
Yildiz, en talang, men man börjar undra om han har för mycket press på sig just nu. Var det för tidigt för honom att bära nummer tio ? Eller har han fel roll i Juventus? Tisdagens möte mot Stuttgart spelade han hela matchen men tyvärr spelade han inte sin bästa fotboll och var blek på planen. Juventus förlorade matchen till slut med 0-1. Det är bara att hoppas att vi ser Yildiz komma igång under de kommande matcherna, han är trots allt ung och har talangen.

Atakan Karazor-Stuttgart
Stabil insats utav Stuttgarts lagkapten Atakan. Mittfältaren blev nyligen uttagen för första gången till Turkiets landslag. Han fick ingen speltid men är en spelare som är värd att få spela. Karazor spelade hela matchen mot Juventus.

Erencan Yardimci-Sturm Graz
Lånet från Hoffenheim fick hoppa in sista tjugo minuterna mot Sporting Lissabon. Matchen slutade 0-2 till Sporting.

Arda Güler-Real Madrid
Börjar den här killen inte bli orättvist behandlad? Varför får han inte speltid? Är det en dålig spelare? Och vad gör han fel ? Många som undrar varför Ancelotti inte ville ge Arda en chans under tisdagens match mot Dortmund. Arda fick kliva in på planen istället för Bellingham i den 90: e minuten vilket man börjar ta som ett hån. Mittfältaren var inblandad i 5-2 målet. Det har börjat komma rycken om att Güler tappat tålamodet, ska han lämna Real Madrid trots allt? Och ska det bli en ny Martin Ødegaard? Återstå att se.