Sillysvepet: Roma vill värva Wijnaldum

Sillysvepet: Roma vill värva Wijnaldum

Lördagens Silly Season-nyheter sammanfattas.

KVÄLLENS UPPGIFTER (21:30)

Hatem Ben Arfa till Lyon?
Mittfältaren var och besökte klubbens olika anläggningar i fredags.
(Lyon-red på SF)

Queens Park Rangers vill ha Fofana
Man City-talangen är på Londonklubbens radar. Efter utlåningar till Fulham och nu senast, Bastia, kan mittfältaren hamna i en ny klubb. QPR är sugna på att signa Seko Fofana permanent. Men intresse finns även från Hamburg, Bordeaux och Torino.
(Sky)

Leicester erbjuder Kanté nytt kontrakt
Den franska mittfältaren är ett hett villebråd denna Silly Season-sommar. Kanté kommer ha många anbud att ta ställning till. Leicester är väl medvetna om situationen och är beredda att erbjuda spelaren ett nytt kontrakt. 100 000 pund i veckan rapporteras The Foxes erbjuda Kanté. 
(The Telegraph)

Roma vill värva Wijnaldum
Om Pjanic försvinner till Juventus tänker Romklubben satsa på holländaren Wijnaldum. Lyckas Newcastle hålla kvar honom nu när man ska spela i Championship?
(Football Italia)
 
PSG vill även ha Bacca

I morse talades om ett bud på Neymar, nu hävdas det att Paris även vill ha Milan-anfallaren Bacca till nästa säsong.
(Gazzetta)

FÖRMIDAGGENS UPPGIFTER (09:00)

United laddar för jättebud på Bale

Spansk och engelsk media rapporterar att Manchester United laddar för ett bud på 120 miljoner euro för att locka tillbaka Gareth Bale till England. Spelaren själv påstås vara sugen på en återkomst.
(Daily Star

… men Morata säger nej om Zlatan kommer
Juventus Alvaro Morata är inte sugen på en bänkplats i Man United och tänker inte flytta till Old Trafford om klubben samtidigt värvar den svenske anfallaren.
(Gazzetta

Laporte allt närmare City
Som vi tidigare rapporterat om förhandlar Manchester City med Athletic Bilbao om franske mittbacken Aymeric Laporte. Baskerna vill ha omkring 60 miljoner euro.
(Marca)

Intställd läkarundersökning för Vardy
Förre Arsenal-spelren Ray Parlour berättar att allt var klart för Vardys ankomst, men den engelske landslagsmannen dök aldrig upp.
(Talksport

Höga lönekrav från Batshuayi
Marseille-anfallaren Michy Batshuayi vill ha närmare 130 000 euro i veckan för att skriva på för Tottenham. Det rapporterar…
(Daily Mirror

Ghezzal på väg till PSG?
Lyons ytter har en fantastisk säsongsavslutning bakom sig och anbud har inte saknats. Rachid Ghezzal har placerats i flera italienska lag men nu lutar det åt Paris, skriver...
(Gianlucadimarzio.com

Pelle till Juventus?
Graziano Pelle vill lämna Southampton och nu dyker de italienska mästarna upp som en favorit till att locka anfallaren till slg.
(Talksport

Liverpool funderar på Sofiane Boufal
Lilles bolltrollare är populär. Tidigare har det cirkulerat rykten om Dortmund och Inter. Nu kliver Klopp in och engelsmännen kan vara villiga att betala strax under 30 miljoner euro.
(Foot Mercato

Cillessen högt på Evertons lista
Everton förbereder för nye tränaren Koemans ankomst och vill ha Ajax målvakt som ersättare till Howard.
(Daily Mirror

*** *** ***

Fredagens Sillysvep: "Juventus har köpt Pjanic"

SvenskaFans.com2016-06-11 21:30:00

Fler artiklar om SvenskaFans