Sillysvepet: ”Juventus har köpt Pjanic”

Sillysvepet: ”Juventus har köpt Pjanic”

Fredagens Silly Season-nyheter sammanfattas.

KVÄLLENS UPPGIFTER (18:00)

”Juventus har köpt Pjanic”
De italienska mästarna har betalat Miralem Pjanics utköpsklausul på 38 miljoner euro och förväntas avsluta de sista detaljerna inom kort. Det säger spelarens talesperson Adis Junuzovic.
(Football Italia

PSG vill lösa ut Neymar
Paris påstås villiga att lägga 153 miljoner pund för att få Neymars tjänster till nästa säsong. Brassen skulle då bli Zlatan Ibramovics ersättare i den franska huvudstaden, det hävdar i alla fall…
(Daily Mail

Kacaniklic på väg till Nantes
Alexander Kacaniklic lämnaR Fulham och ser ut att hamna i Ligue 1 till hösten. Diskussioner förs med den franska klubben.
(Mercato 365

Benno Schmidt till Leipzig
Den Bayern München-skolade Schmidt byter Red Bull-klubb när han lämnar Salzburg för nya Bundesliga-laget RB Leipzig.


Bedimo har valt Marseille
Kontraktet med Lyon har gått ut och vänsterbacken Henri Bedimo väljer att gå till Marseille, trots intresse från Fenerbahce.
(L’Equipe)

Mönchengladbach värvar Vestergaard
Werder Bremens mittback byter klubb och Gladbach väntas få betala upp till 14 miljoner euro för spelaren.
(Mönchengladbach på SvenskaFans)

Jonas Martin klar för Real Betis
Montpellier-mittfältaren har skrivit att treårsavtal med La Liga-klubben
(Real Betis

Marseille har snart en ny ägare?
Margarita lOUIS-Dreyfus har länge försökt att sälja OM. Nu verkar hon ha fått napp. Det handlar om ett iranskt konsortium med bland annat Iran Air som aktiv intressent. 100 miljoner euro är man villiga att betala först, för att sedan föra in upp till 5-600 miljoner euro i klubben.
(RMC Sport

******

MORGONENS UPPGIFTER (08:45)
 
Vardy stannar i Leicester?
Det har ryktats om en flytt till Arsenal för Leicesters succéanfallare Jamie Vardy, men nu skriver engelsk press att det är 80% chans att han stannar kvar hos mästarna.
(Independent)
 
Watford vill inte släppa Deeney
Watfords kapten Troy Deeney är tänkt som en potentiell ersättare i fall Vardy lämnar Leicester, men det kommer inte bli billigt. Watford har tackat nej till ett första bud på ca 275 miljoner kronor.
(Daily Mirror)
 
Barcelona vill ha pengar för Adriano
Lazio är överens med Adriano om ett kontrakt men Barcelona vill ha betalt för vänsterbacken. Återstår att se om klubbarna kan komma överens.
(Gianluca Di Marzio)

Swansea vill värva tillbaka Joe Allan
Liverpools mittfältare kan återvända till Swansea. Huw Jenkins, som är ordförande i the Swans, säger att klubben är intresserade.
(South Wales Evening Post)
 
United ger sig in i jakten på Mkhitaryan
Arsenal har visat intresse för Dortmunds mittfältare Henrikh Mkhitaryan och nu ger sig Manchester United in i jakten på 27-åringen.
(Daily Mail)
 
Norrköping på jakt i Danmark

IFK Norrköping kan tappa såväl Christoffer Nyman som Emir Kujovic i sommar och klubben behöver förstärka på anfallssidan. U21-landslagsmannen David Moberg-Karlsson, tidigare i IFK Göteborg, är ett av huvudspåren.
(Sportexpressen)
 
Real Madrid ger upp De Gea
David de Gea är inte längre intressant för Real Madrid, utan troligtvis kommer målvakten stanna hos Manchester United vara med i Mourinhos nystart.
(Marca)

Klopp kräver närvaro av Balotelli
Liverpools manager vill att Mario Balotelli ska vara med på klubbens försäsongsträning. Milan har tackat nej till att värva anfallaren och frågan är vad nästa steg blir för 25-åringen? Träningsläger med Liverpool, eller inte?
(Gazzetta dello Sport)
 
Kolo Toure till Monaco?
Liverpools 35-årige försvarare har ett kontrakt som går ut. Nästa destination kan bli Monaco som letar efter spelare med mycket erfarenhet.
(Daily Mail)

******
Torsdagens Sillysvep: Griezmann förlänger – City öppnar för United?

SvenskaFans.com2016-06-10 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans