Viktor Gyökeres - Månadens spelare
Månadens spelare i The Championship: Viktor Gyökeres

Viktor Gyökeres - Månadens spelare

Coventry Citys anfallsstjärna har efter målsuccen i november blivit prisad som månadens spelare i The Championship.

Viktor Gyökeres succe på öarna fortsätter. Förra säsongen stod han för 17 mål och fem framspelningar på 45 matcher. I år är han redan uppe på nio fulträffar på bara 20 matcher. Coventry City haft en tuff inledning på säsongen och ligger för närvarande på plats 15 i tabellen. Mycket tack vare Viktors målproduktion har lagets form varit stigande med fyra vinster på de senaste fem matcherna. 

Under novembers fyra matcher stod Gyökeres för 4 mål. Vilket nu har uppmärksammats av Sky Sports som utsett anfallaren till ‘månadens spelare’ i The Championship.

- Alla mina lagkamrater har hjälpt mig att vinna det här priset och alla supportrar, som är otroliga och visar sitt fantastiska stöd vecka efter vecka, så jag vill tacka alla och förhoppningsvis kan vi fortsätta där vi slutade förra månaden, säger anfallaren till Sky Sports.

Han får även beröm av legendaren Paul Ince för sina insatser i Coventry och The Championship. Den före detta Manchester United-mittfältaren håller inte tillbaka med hyllningarna när han intervjuas av tidningen Coventry Telegraph.
- Jag tycker att de har en av de bästa anfallarna i England, och då inkluderar jag Premier League, i Viktor Gyökeres.

På storklubbarnas radar
Den svenska landslagsanfallaren har tack vare succen ryktats till en hel drös klubbar under hösten. Bland annat från Premier League där Southampton, Crystal Palace, Everton och West Ham alla nämnts som tänkbara destinationer under januarifönstret.

TV: Se målen från Gyökeres succemånad i The Championship
 

SVENSKAFANS.COM2022-12-11 09:51:00

Fler artiklar om SvenskaFans