Sillysvepet: Man United sugna på Toney – och tar in Martinez

Sillysvepet: Man United sugna på Toney – och tar in Martinez

Söndagens Silly Season-nyheter sammanfattas.

KVÄLLENS UPPGIFTER (18:55) 

Ajax och Man United är överens
Martinez kommer lämna Amsterdam-klubben för spel med Man United.


Man United sugna på Toney
Brentford-anfallaren är på The Red Devils radar.
(The Sun)

Hammarby har många spår
Jesper Jansson meddelar att anfallaren Astrit Selmani kommer att ersättas. Men vem det blir är ännu inte klart.
(Sportexpressen)

Juventus och Atlético i samtal om Morata
Klubbarna för diskussioner om en permanent flytt från Atlético till Juventus eller en ny låne-deal. Den gamla damen letar efter en anfallskompanjon till Dusan Vlahovic och än så länge har samtalen varit positiva.
(Football Italia)
 
PSV hämtar in Branthwaithe
Everton-försvararen lämnar klubben och kommer spendera den kommande säsongen på lån i Eredivisie.
(Squawka)
 
Milan hoppas fortfarande på Sanches
Den portugisiske mittfältaren verkar ha ögonen på en flytt till PSG. Men då storklubben ännu inte kommit med något bud hoppas de italienska mästarna kunna hinna ”före” och plocka in 24-åringen.
(Gazzetta dello Sport)

EFTERMIDDAGENS UPPGIFTER (14:15)

Officiellt: Celik återvänder till GAIS
Mittfältaren är tillbaka i Sverige efter en tid i turkiska Amed SK. 32-åringen har skrivit på ett kontrakt med makrillarna säsongen ut.
(GAIS) 

Sanchez på väg bort från Inter
Den chilenske yttermittfältaren lämnades utanför truppen under gårdagens försäsongsmatch mot Monaco och ser inte ut att ingå i Simone Inzaghis planer.
(Football Italia) 

Bakayoko överens med Marseille?
Mittfältaren som tillhör Chelsea men varit utlånad från klubben under stora delar av sin tid i London ser nu ut att lämna permanent för franska Marseille. Fransk media rapporterar att 27-åringen är muntligt överens med klubben om ett fyraårskontrakt.
(Foot Meracto) 

Leeds kräver £35m för Harrison
Premier League-klubben har satt en prislapp på mittfältaren som dragit till sig stort intresse från Newcastle under sommaren.
(Daily Mail) 

Chelsea och PSG i samtal om Kimpembé
Officiellt: Mjällby förlänger med målvaktstalang
Noel Törnqvist imponerade stort under fjolårssäsongen när han var på lån i AFC Eskilstuna. Nu belönas han med ett nytt långtidskontrakt till och med 2026.
(Sportbladet) 

Jones till MLS?
Mittbacken som är långt ner i hierarkin på Old Trafford kan hamna i DC United. Där skulle han återförenas med sin tidigare lagkamrat Wayne Rooney som numera tränar klubben.
(Sunday Express) 

”Skulle endast lämna för Bayern”
En av sommarens stora snackisar fortsätter. Enligt spansk media vill mittfältaren inte lämna Barcelona, men om han tvingas bort av klubben kan holländaren endast se sig själv i Bayern München.
(Sport)

...Och United har Neves som backup?
Om de röda djävlarna går miste om Frenkie de Jong ser klubben Wolverhamptons portugis Ruben Neves som ett alternativ.
(Sunday Express)

Degerfors nära Faraj?
20-åringen som lämnade BP för Levante förra sommaren är på väg att återvända till Sverige. Anfallaren kommer enligt uppgifter från Sportbladet att lånas in säsongen ut.
(Sportbladet) 

West Ham budar på Onana
Lilles mittfältare är en eftertraktad herre och nu uppges Hammers ha lagt ett bud på 32,5 miljoner euro för 20-åringen.
(Daily Mail) 

Osäkert kring Depay
Barcelonas Memphis Depay har stenhård konkurrens på de offensiva positionerna. Det gör att anfallaren funderar över sin framtid. Xavi räknar med 28-åringen om han väljer att stanna. Själv kan holländaren endast tänka sig att lämna för en ”viktig klubb”.
(Fabrizio Romano) 

MORGONENS UPPGIFTER (09:45) 

PSV håller hårt i Sangare
Mittfältaren har under sommaren ryktats till Manchester United. Eredivisie-klubben ska dock inte vilja sälja 24-åringen utan hoppas kunna förlänga hans kontrakt.
(Eindhovens Dagblad) 

Sidibe sugen på Premier League
Den franske ytterbacken som just nu står utan klubb vill till Premier League. Den före detta Monaco-spelaren tillbringade ett år på lån i Everton säsongen 19/20 och ska nu vara sugen på att återvända till de brittiska öarna.
(The Sun) 

Officiellt: Ekitiké klar för PSG
Milan har ögonen på Fekir
Real Betis offensiva mittfältare kan vara ett alternativ för de italienska mästarna om de skulle misslyckas med att värva Club Brugges Charles De Ketelaere.
(Calciomercato) 

Zinchenko snart i Arsenal
Förhandlingarna som ska ta Citys vänsterback till Arsenal är i sitt slutskede. Ukrainaren väntas skriva på till 2027 och övergången kostar The Gunners omkring 35 miljoner pund.
(Nicolo Schira) 

Ingen Tavares till Marseille?
Förhandlingarna mellan parterna ser ut att ha strandats då OM har ögonen på andra spelare där Lens Jonathan Clauss är huvudmålet.
(Fabrizio Romano)

Juventus förbereder bud på Zaniolo
Romas guldklipp vill stanna kvar i den eviga staden, men då kräver mittfältaren en högre lön. Skulle klubben inte komma överens med 23-åringen kommer den gamla damen gå hårt för att köpa loss italienaren.
(Calciomercato) 

Milan och Zlatan överens om ett nytt kontrakt
Bassey snart i Ajax
Rangers-försvararen ska vara detaljer ifrån att skriva på för de holländska mästarna. Ajax får betala 20 miljoner pund för nigerianens tjänster och det hela väntas bli officiellt inom kort.
(Football Insider) 

Vecino en man för Lazio?
Den uruguayanske mittfältaren drar sig till intresse från Rom. Maurizio Sarri ska gärna se 30-åringen i laget till nästa säsong.
(Nicolo Schira) 

*** ***

Lördagens Sillysvep

Svenskafans.com2022-07-17 18:55:00

Fler artiklar om SvenskaFans