# 5 Totte Nyman årets spelare 2020

# 5 Totte Nyman årets spelare 2020

Utmärkelserna har haglat över allsvenskans skyttekung. Guldskon, vinnare av NT:s spårvagnsliga och invald i Guldköpings Hall of Fame. Föga förvånande blir också Totte "Årets spelare" utifrån våra våra betyg under hela säsongen 2020.

Vi har varit i kontakt med Totte och han kommer få en ingraverad Kristallboll, som ett bevis för att han var bäst enligt vår mening på Guldköping. Vi har gemensamt beslutat att priset kommer överlämnas i början på nästan år. Herr Nyman blev invald i vårat "Hall of Fame" som 10-talets spelare. Snacka om att börja 20-talet på bästa möjliga sättet. Den mannen är en levande legend på fotbollsplanen!!! 

Priset kommer sponsras fullt ut av ett ikoniskt företag i Norrköping nämligen ”Lika som Bär”. De hjälper till med flyttning och städning. Företagets grundare är tvillingarna Dennis och Billy Petterson. Skulle man göra en lista på topp tio av kända supportrar till Snoka, är jag övertygad om att de skulle vara med på den listan. De som inte känner till dem och bor i Norrköping och håller på Peking, kan nog räknas på ena handens fingrar!
Vi återkommer här på Guldköping när priset delas ut.    
 

Göran Modeengoran.modeen@gmail.com2020-12-19 14:00:00
Author

Fler artiklar om IFK Norrköping

Spelarbetyg: Mållöst och monotont på Örjans vall
Betyg efter en helvild kväll i Borås