Forumregler

Alltid Blåvitt-redaktionen vill påminna om de forumregler som finns i vårt välbesökta forum.

Alltid Blåvitts strävar efter att forumet skall hålla en god nivå och att såväl blåvita supporters samt förnuftiga motståndare skall visa varandra respekt. Utöver våra redaktionsmedlemmar finns även ett antal personer som övervakar forumet och försöker hålla lite ordning och reda, så kallade "saxar".

* Den som bryter mot forumreglerna blir saxad och kan vid upprepade saxningar dessutom bli spärrad. En spärr gäller oftast för 12 timmar framåt men förlängs vid grova övertramp. Har man synpunkter på en spärr ska man kontakta redaktionen per e-post. Vi tar inga diskussioner om spärrar och bortklippta inlägg i forumet. Sådana eventuella inlägg kommer också raderas. Att av egen kraft bryta en spärr kan i förlängningen medföra att användarkontot spärras permanent. Om du känner dig felaktigt behandlad kan du alltid att vända sig till Svenskafans centralredaktion, de kan både häva eventuellt felaktiga spärrar och tillrättavisa de redaktioner som öveträder sina befogenheter.

* Angående reklam och länkningar på forumet så är det i slutändan Alltid Blåvitts redaktion och "saxar" som helt och hållet bestämmer vad som är tillåtet och inte. Vi förbehåller oss rätten att ta bort och/eller editera efter eget tycke. Länkning till texter, hemsidor eller bilder som kan uppfattas som brott mot svensk lag alternativt rasistiska, kränkande eller på annat sätt stötande kommer givetvis att klippas.

* Användandet av fet stil på forumet är förbehållet meddelanden från AB-redaktionen. Vänligen respektera detta.

* Personliga påhopp är något vi tyvärr stundtals fått se men som är totalt onödigt. Inlägg med nedsättande eller kränkande kommentarer mot någon person, inklusive mot andra inläggsförfattare, accepteras inte. Vad som är kränkande kan vara svårt att se, men generellt sett gäller att man ska behandla andra med respekt. Att man inte håller med någon är inte en bra anledning att ta till skällsord.

* Forumreglerna kommer att följas noga och kan komma att utökas om behov föreligger. Utöver ovan nämnda regler förbehåller sig Alltid Blåvitt rätten att saxa vadhelst vi inte anser hör hemma på forumet. Det kan låta hårt men Alltid Blåvitt är inte öppet för alla utan det är öppet för alla som vill och kan hålla såväl de uppsatta, mestadels självklara, regler vi har här samt en generellt god ton. Då är man också hjärtligt välkommen, men visar man att man inte vill det så är man inte heller välkommen.

Olika åsikter har vi ibland. Det är normalt och till och med önskvärt på ett forum. Dock förutsätter vi att alla användare, såväl blåvita som motståndarfans, anstränger sig att hålla en god ton. Då får vi en bra debatt och ett attraktivt forum. Något som alla parter tjänar på.

Alltid Blåvitt2007-12-01 08:00:00

Fler artiklar om IFK Göteborg

Intervju med GAIS-tränaren Fredrik Holmberg