Tipstävlingen inställd

Tipstävlingen inställd

SvenskaFans Challenge är inställd på grund av för få anmälda deltagare. Alla anmälda kommer få mer information via mejl.


Om tävlingen:
SvenskaFans Challenge är en öppen tävling för alla besökare på SvenskaFans. Insatsen per tävlande är 100 kronor som det gäller att förvalta så bra som möjligt under fem veckor. Alla deltagare lägger varje vecka ett spel på Expekt.com för 20 kronor (varken mer eller mindre) och den som har maximerat sin summa efter fem veckor vinner första priset på 10.000 kr. Det finns även möjligheter att ta hem veckopriser.

Anmäl dig nu och stöd din lagredaktion:
Anmäl dig nu till tävlingen genom att flyya i det enkla formuläret längst ner på sidan. För att vara med måste du ha ett konto hos Expekt.com. Har du inte konto så kan du passa på att bli det nu och i så fall på att utnyttja vårt fina insättningserbjudande där du kan fördubbla din insättning med upp till 250 kr.

Samtliga som är med och anmäler sig tävlingen kan även se till att skänka pengar till sin lagredaktion på SvenskaFans, pengar som Expekt.com står för. Alla som anmäler sig får 25 kronor att skänka via anmälningsformuläret nedan. Pengarna som lagredaktionerna får går till att utöka och förbättra bevakningen av sitt lag.

Skapa nytt konto på Expekt.com/svenskafans/ här.

Tävlingsregler:
- Alla tävlande inleder tävlingen med 100 kronor som man själv sett till att ha på sitt konto när tävlingen börjar.
- Tävlingen pågår under fem veckor (vecka 14, 15, 16, 17, 18) och varje vecka ska alla deltagare satsa 20 kronor på svenska fotbollsmatcher (allsvenskan/superettan) via Expekt.com. Deltagarna själva väljer hur många matcher man vill satsa på. Allt från singelmatcher till sjulingar är okej. 
- Varje vecka vinner de som lyckats maximera sin insats mest priser.
- Efter fem veckor summeras tävlingen och den deltagare som totalt sett lyckats maximera sin hundralapp mest vinner 10.000 kronor. Tvåan får 5.000 kronor och trean 3.000 kr.
- Alla deltagare behåller eventuellt överskott efter tävlingen.


Prisbord:
Första pris: 10.000 kr
Andra pris: 5.000 kr
Tredje pris: 3.000 kr

Den som tar hem förstapris ger även sin lagredaktion ett pris på 5.000 kr som redaktionen får förvalta och utveckla bevakningen med.

Omgångsvinster:
De deltagare som lyckas bäst i varje delomgång (vecka) vinner också priser.
Första pris veckotävling: 1.000 kr.
Andra pris veckotävling: En matchtröja från SvenskaFans shopen värt 700 kr.
Tredje pris veckotävling: Ett pokerset värt 500 kr


Observera: SvenskaFans Challenge måste ha minst 200 deltagare för att tävlingen ska genomföras. Annars ställs tävlingen in och insatsen återbetalas.


Anmäl dig här: 
Ange din mejladress, kontonr (sex siffror) på Expekt.com och vilken lagredaktion på SvenskaFans som ska få 25 kr.
Mer tävlingsinformation kommer att skickas via mejl.

Mejladress
Expektkonto
Lagredaktion:
Skapa nytt konto på Expekt.com/svenskafans/ här.


SvenskaFans.comMarcusAvenbrand2006-03-30 16:45:00
Author

Fler artiklar om SvenskaFans