Hejazi: "Jag kommer spela för klubben och laget"

Mot Landskrona satte "Mac" Hejazi dit sitt andra mål för Assyriska. Trots prestationen att kvittera med halvminuten kvar av första halvlek, kom eftersnacket att handla om så mycket mer. "Mac" blev trots målet utbuad av hemmapubliken, något som fick tränaren och flera andra att ryta till. Nu fick "Mac" själv chansen att säga hur han ser på situationen.

Trots målet så buade publiken åt dig, vad kan man egentligen säga om en sådan sak?
Jag lägger mig inte i det där. De får göra som de vill och jag bryr mig inte. Jag bryr mig inte om dem. Det är så tråkigt, självklart. Det sprider bara negativ stämning över hela laget, det spelar ingen roll om det är åt mig, nästa gång kanske det är någon annan i laget. Det är jättetrist tycker jag. Jag kom till klubben och gillade fansen, men nu gillar jag inte fansen så mycket längre, men jag kommer inte lägga mig så mycket i det där. Jag kommer spela för klubben och för laget, jag kommer inte spela för fansen så länge de beter sig sådär.

Zvezdan har ändå förklarat att du har hans förtroende, hur skönt känns det efter en sådan här händelse?
Såklart, jag känner Zvezdan och har jobbat med honom ett tag. Jag får inte förtroende för att jag inte förtjänar det, jag får det för att jag förtjänar det.

Vad tycker du annars om den senaste matchen?
Det var skönt med en seger. Vi började dåligt, sen efter att de gjorde sitt mål tycker jag att vi vaknade lite. Vi tänkte att vi måste skärpa oss. Vi började pressa lite och fick utdelning och andra halvlek var mycket bra tycker jag. Då började vi spela mer, det var mer kompakt, sen gör vi målet.

Ni har vunnit mot Landskrona, Sundsvall och Norrköping. Hur viktigt är det att vinna mot toppkonkurrenterna?
Det är jätteviktigt. Det tyder på att vi har mycket kvalitet att vi kan vinna de matcherna. Självklart, vi tappade mot Trelleborg, men där tycker jag att vi undervärderade dem. Vi har vunnit två hemma mot storlag, men de matcherna vi spelat kryss i borde vi ha vunnit. Första matchen mot Qviding tycker jag att vi undervärderade dem jättemycket, mot Väsby borde vi ha vunnit och mot Mjällby vet säkert alla vad som hände, så vi behöver inte prata om den matchen.

Många anser att du mot Landskrona gjorde din bästa insats för säsongen, vad tycker du själv om din insats i den matchen?
Jag tycker att jag gjorde en bra match. Sådär, men jag är inte helt nöjd. Jag är nöjd med att jag gör mål, men jag kan bättre.

Vad tror du om matchen mot Jönköpings Södra imorgon?
Det är svårt att säga, men det ligger mycket i hårt arbete. Vi måste inte undervärdera dem och vi måste kämpa.

Till sist, kommer du spela imorgon?
Ja, det är klart. Det är hård konkurrens, men ett lag som vinner ska man inte ändra på. 

Text hämtad från: www.assyria.se

Robin Öberg2006-05-30 20:51:00
Author

Fler artiklar om Assyriska FF

Krönika: Vägen tillbaka…
Spelschemat spikat - första derbyt i maj
Styrelsen är äntligen tillsatt!