2016-07-27 20:45

Olympiakos - Hapoel Be'er Sheva
0 - 0

Landskrona-Väsby 0-0 (0-0)

Bortalaget Väsby fick med sig en poäng från den viktiga matchen mot Landskrona BoIS.

I matchen mot Landskrona i går tog Väsby en viktig poäng med sig hem. Slutresultatet blev 0-0. I andra halvlek hade Landskrona ett kanonskott i målramen av Jörgen Pettersson, och en liten stund senare hade även BoIS Mikael Dahlgren ett skott i trävirket. Andra halvleken blev händelserik, två skott i ribban för BoIS men innan det i den 62:a minuten fick hemmalagets Andrew Kelly en varning. I den 92:a minuten fick Andrew Kelly sitt andra gula kort och blev då utvisad. Väsby hade inga gula kort.
Robert Åhman-Persson hade några bra frisparkar som tyvärr inte resulterade i något mål.