2015-10-30 00:00

NY Islanders - Carolina

Inför Väsby-Örebro

På måndag så kommer Örebro SK på besök till Vilundavallen. ÖSK vann senast mot Ljungskile med 1-2 på bortaplan och Väsbys senaste match slutade oavgjort, 0-0 mot Landskrona.

Säsongens första möte på Behrn Arena blev inte rolig, redan efter 38 minuter stod det 3-0 till hemmalaget Örebro efter två mål av Lars Larsen och ett mål av Johan Pettersson.

Väsby United kommer få det tufft i nästa match mot ÖSK på måndag kväll som jagar Trelleborg och Brommapojkarna som ligger 1:a och 2:a. Örebro ligger just nu på en kvalplats till Allsvenskan fast det är tätt där uppe i toppstriden, Norrköping som ligger 5 poäng bakom och Landskrona som ligger 6 poäng bakom.

I och med matchen kommer kampanjen "Ge rasismen rött kort" tas upp". Innan matchen kommer speakern prata lite om kampanjen och sen ska alla i publiken och alla spelare hålla upp ett A4 papper där det står: "Ge rasismen rött kort". En banderoll ska vecklas ut på planen med samma text och lagkapterna i båda lagen ska läsa upp ett budskap om antrasism.

Väsby har inga avstängningar men Örebros Mirza Jelecák är avstängd på måndag.

Väsby Uniteds nya brasse Fabricio Cordoso Nazaré kanske får debutera hemma på Vilundavallen mot ÖSK. 

Kom jättegärna och titta och stöd Väsby United nästa hemmamatch mot Örebro SK. Kom och heja fram VU så vi kan fortsätta spela i Superettan.

Måndagen den 18:e september kl. 19.00 blåser domaren Lars Kratz för avspark på Vilundavallen.

Niklas Sahlén2006-09-15 20:52:00
Author

Fler artiklar om AFC Eskilstuna