Sirius-Väsby 1-1 (0-0)

På Studenternas IP lyckades Väsby få med sig en poäng. Andreas "Tjillen" Eriksson gjorde 0-1 och med 10 minuter kvar kunde Sirius Einar Brekkan nicka in 1-1.

13 O. Jawo (in 89)

Första kvalmatchen av två slutade oavgjort 1-1 (0-0) mellan Sirius och Väsby på Studenternas IP i Uppsala.

Matchen började med ett litet Sirius övertag, men Väsby kom mer och mer in i matchen, utan att kunna skapa några riktigt vassa målchanser.

Tillknäppt och säkerhetsspel var det som dominerade första halvlek som vi dock vann på poäng.

Andra halvlek inledde de våra riktigt starkt, redan i första min. var Andreas Eriksson igenom men fick inte iväg något riktigt skott.

"Ante" skulle dock komma igen ett par min. senare, denna gång gjorde han inte något misstag utan satte 0-1 bakom Jon Rytterbro i hemmamålet.

55 min. spelade kom Kutshi Kanga helt fri, men Rytterbro gjorde en fantastisk räddning på "Titis" fina skott.

69 min. hade "Ante" ett ypperligt läge att utöka vår ledning, men ett försvarsben räddade hemmamålet från påhälsning.

81 min. spelade när Sirius träffar överliggaren och på returen är Einar Brekkan först framme och trycker in kvitteringen till 1-1, lite snopet kändes det då de våra spelat bra i andra halvleken.

84 min. kunde Johan Thörnblom blivit matchhjälte men "JT":s styrning gick precis på utsidan av stolpen.

Matchen slutar 1-1 inför 2893 åskådare.

Ett stort "GRATTIS" till de våra som gjorde en bra match!