Inför Väsby-Sirius

Väsbynytt - Vad som än händer i kvalet på lördag » så kommer ett lag att spela i Superettan, det andra i Div-1 Norra kommande säsong. Förutsättningarna känner säkert de flesta till, gästande IK Sirius måste göra minst ett mål för att överhuvudtaget kunna få en plats i fotbollens finrum.

Väsby-Sirius
Vilundavallen 2006-10-29 16:00

Väsby
4-4-2

1 N. Westberg
2 P. Holm
5 A. Matés
19 R. Åhman-Persson
4 D. Johansson
17 W. Atta
10 M. Bengtsson
11 K. Ongala
7 J. Thörnblom
9 A. Eriksson
21 K. Kanga


Sirius
4-3-3

30 J. Rytterbro
5 T. Dombrowski
2 H. Bertwig 
8 G. Segerström
3 L. Smedjegården
16 K. Skoglund
9 M. Johansson
7 D. Sall
14 M. Tourang
11 O. Kullinger
10 T. Lindström

Väsbynytt - Vad som än händer i kvalet på lördag »
så kommer ett lag att spela i Superettan, det andra i Div-1 Norra kommande säsong.

Förutsättningarna känner säkert de flesta till, gästande IK Sirius måste göra minst ett mål för att överhuvudtaget kunna få en plats i fotbollens finrum.

För de våra räcker det med att spela 0-0, ett resultat som vi gjort 3 gånger hemma på vallen under årets Superetta.
(Se startsidan)

Sirius målskytt i onsdags matchen Einar Brekkan sade i TV-intervjun att han skulle --ta med sej sista kvarten till Vilundavallen--.

Att ett hemmalag trycker på när det är oavgjort under sista kvarten är helt normalt, särskilt som bortalaget gjort mål, vilket var fallet på Studenternas i onsdagskväll.

"Uppsala Nya Tidning" skriver om ödestimmar för Upplands stolthet IK Sirius, vår egen lokaltidning "mitt i Upplands Väsby" oroar sej för våra skrala kvalframgångar, nu är läget dock lite annorlunda än förut, vi möter en motståndare från en lägre division, många av dagens Väsby-spelare har aldrig varit med och kvalat med de våra.

Citerar en som aldrig varit med och kvalat med Väsby, dock svensk mästare är han med Hammarby IF, vår högerback som har 6 assist och ett straffmål på sitt konto denna säsong, våran nr 2 Peter Holm,
-- Det här måste vi vinna, vi spelar ju i Superettan, de spelar i Div-1, så enkelt är det, enligt "Holma" som varit med när det "osat katt" förut.

SvFF har varit försynta nog med att tillsätta en Allsvensk domare i form av Andreas Kovács, en skåning som dömt oss flera gånger under årens lopp, gillar "rena tag" om inte så flyger gula kortet upp snabbare än blixten.

Alla ni som vill se det hela "live" är välkommen till Vilundavallen kl. 16.00 lördagen 28 okt.

Då blåser Andreas Kovács till spel!

Hemsidan önskar hela truppen ett stort "LYCKA TILL"

Alla är hjärtligt VÄLKOMNA!

Forza Väsby!

Roy RosenbackRoy Rosenback2006-10-27 18:16:00
Author

Fler artiklar om AFC Eskilstuna