Inför Syrianska-Väsby

Snart har vi spelat en tredjedel av träningsmatcherna 2007, nästa motståndare för Väsby är våra nya seriekollegor Syrianska FC och matchen spelas i Södertälje på Södertälje Fotbollcenter.

En vunnen match och en förlust, det är Väsbys facit efter två spelade träningsmatcher. 3 gjorda mål och 3 insläppta. En match mot ett lag från samma division, och en match mot ett lag från en lägre. Nu är det dags för 3:e träningsmatchen och motståndet heter Syrianska. Ett Syrianska som Väsby även kommer möta två gånger i seriespelet 2007.

Syrianska har spelat hela 5 träningsmatcher i år, mot Eskilstuna, AIK, Gröndal, Enskede och Brage. Av dom 5 matcherna har man vunnit tre, spelat en oavgjord och så förlorat mot AIK. 14 mål har Syrianska producerat på sina träningsmatcher hittills efter både en 6 -och 5-0-seger.

Två Väsbyspelare från 2006 har ju bytt klubb till Syrianska, Özgur “Össe” Yasar och Kutshi “Titi” Kanga. Även fast “Össe” har varit och provspelat med IFK Norrköping och kanske inte finns med mot Väsby nästa lördag.

Enligt mig är det här en av Väsbys tuffaste träningsmatcher det här året. Jag tycker att både Väsby och Syrianska är två av Division-1:s absolut bästa lag och två heta kandidater till seriesegern.

En intressant match väntar som sagt på lördag den 24:e februari på Södertälje Fotbollcenter kl. 16.00 mot Syrianska FC. Kom gärna dit och stötta Väsby.

Niklas Sahlén2007-02-23 22:54:00
Author

Fler artiklar om AFC Eskilstuna