Inför Enskede-Väsby
Enskede IK-Väsby.

Inför Enskede-Väsby

Nu på lördag spelar Väsby sin 5:e träningsmatch och nu är det dags att möta Division-2-laget Enskede IK.

För Väsby är det ett måste att förbättra kvalitén på spelet i träningsmatcherna, endast 1 vinst och 3 förluster, 4 mål gjorda och hela 9 insläppta. Dom som spelat extra bra enligt mig är målvakten Thomas Thudin, högerbacken Mikael Hjelmström, innermittfältaren Brwa Nouri och vänstermittfältaren Aliu Jagne. I övrigt tycker jag att Väsby skapar för lite framåt och stannar upp för ofta när man egentligen har ett bra läge att kontra och ska fylla på med folk.

För Enskede har det gått bättre i träningsmatcherna, 2 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust. Men då pratar vi inte om lag som spelar i en lägre division än Enskede, man har mött tre Divison-1-lag av dom fyra matcherna, och faktiskt vunnit två av dom. På matcherna hittills har man gjort 4 mål och släppt in 4.

Förra säsongen möttes ju Väsby och Enskede i Svenska Cupen i 2:a omgången. Där Väsby hamnade i underläge två gånger, 1-0 och 2-1, men lyckades vända matchen och vinna med 2-3 efter ett fantastsikt frisparksmål av Johan “JT” Thörnblom i den 2:a halvleken.

Väsbys trupp mot Enskede:

Målvakter:
1. Thomas Thudin
12. Aram Shahabi
Utespelare:
0. Filip Therland
2. Gabriel Petrovic
3. Peter Motas
5. Mikael Hjelmström
6. Brwa Nouri
11. Kali Ongala
16. Johan Vega
17. Mikael Wentzel
18. Per Magnusson
19. Daniel Lindqvist
21. Saihou Jagne
23. Aliu Jagne
25. Ammar Ahmed
27. Andrés Thorleifsson

Som sagt, lördagen den 10/3 kl. 11.45 på Enskede IP, träningsmatch mellan Enskede IK och Väsby. Alla hjärtligt välkomna!

FORZA VÄSBY!

Niklas Sahlén2007-03-09 23:55:00
Author

Fler artiklar om AFC Eskilstuna