Inför Väsby-Carlstad
Väsby-Carlstad United.

Inför Väsby-Carlstad

Nu har Väsby spelat hälften av träningsmatcherna, mot Visby Gute, Värtan, Syrianska, Assyriska och Enskede, 4 av 5 matcher har slutat med förlust och det måste bli bättre om Väsby ska vara ett topplag i Divison-1 Norra.

Nu på lördag spelar Väsby sin 6:e träningsmatch och då är det på hemmaplan mot Carlstad United. Carlstad United har spelat 4 träningsmatcher den här säsongen, mot ÖSK Ungdom, BK Forward, IK Brage och Karlslunds IF. Man har vunnit 3 matcher, spelat 1 oavgjord, och inte förlorat någon. Man har gjort 10 mål och släppt in 5 stycken. Lagets bästa målskytt i träningsmatcherna hittills har gjort 4 stycken mål och han heter Pär Erikson.

För Väsby går det i alla fall inte bättre ju fler träningsmatcher man spelar. Man började med en seger i första matchen men sen har det bara varit förluster, fyra matcher i rad. 

Det här är första gången Väsby möter Carlstad United. Båda lagen är ju bildade på ganska sent, Väsby 2005, och Carlstad United 1998. Båda lagen spelar den här säsongen i Divison-1, fast i Norra och Södra. Både Väsby och Carlstad heter United om man nu kan kalla det lagets “efternamn”. Därför har både vi och CU ganska mycket gemensamt.

Väsbys trupp mot Carlstad:

Målvakter:
1. Thomas Thudin
12. Aram Shahabi
Utespelare:
2. Gabriel Petrovic
3. Peter Motas
4. Daniel Johansson (K)
7. Patrik Manzila
8. Walid Atta
10. Christian Dreijer
13. Omar Jawo
15. Admir Catovic
16. Johan Vega
17. Mikael Wentzel
18. Per Magnusson
21. Saihou Jagne
22. Kweku Turkson
23. Aliu Jagne

Lördagen den 17/3 kl. 14.00 på Skytteholms IP A tar Väsby emot Carlstad United BK. Alla är välkomna!

FORZA VÄSBY!

Niklas Sahlén2007-03-16 21:34:00
Author

Fler artiklar om AFC Eskilstuna