Tommie vann resan till Champions League-finalen

Tommie vann resan till Champions League-finalen

Vinnaren av resa och matchbiljetter till Champions League-finalen via budgivningen SvenskaFans hade tillsammans med Zebido.com blev Tommie Westby. Tommy la det vinnande budet, 521 kronor, och får åka med sin kompis till Aten för att se årets match i europeisk fotboll.

Hur gick det till när du vann?
- Jag hade det lägsta unika budet när aktionen gick ut på Zebido.com. Budet som jag vann på var 521 kronor. Hade en strategi men eftersom jag kanske kommer att buda någon mer gång i framtiden så behåller jag den vinnande strategin för mig själv.

Vem tar du med dig till finalen?
- Min polare John som var med på min budning.

Är du nöjd med årets finallag?
- Ja, är två riktigt bra lag som nåt dit. Speciellt roligt är det att Liverpool tog sig dit eftersom jag gillar engelsk fotboll bäst. Liverpool är det topplag i England som jag håller mest på.

Något annat lag du hade velat se i finalen?
- Reading hade ju varit en höjdare i en Champions League-final - mot vilket annat lag som helst. Men av de lag som var nära en final så skulle jag helst vilja ha sett Barcelona.

Vilka tror du vinner finalen?
- Hjärtat säger att Liverpool vinner men hjärnan säger nog att Milan vinner. Milan såg riktigt starka ut i sin semifinal men är det något lag som kan kriga ner Milan så är det nog Liverpool. Det visade man ju i Champions League-finalen 2005.

SvenskaFans gratulerar Tommie och John som har en härlig resa att se fram emot. 

Christian Arvidsoninfo@svenskafans.com2007-05-03 22:00:00
Author

Fler artiklar om SvenskaFans