Ny spelare klar för Väsby
I den bakre raden längst till vänster ser man nyförvärvet Viktor Samuelsson.

Ny spelare klar för Väsby

Hans namn är Viktor Samuelsson och han gjorde debut i Väsbytröjan redan på försäsongen. Det var i den näst sista träningsmatchen mot Spånga då han provspelade, men nu är Viktor helt klar för klubben och kanske hans seriedebut inte behöver vänta så länge då man har match på tisdag mot Skiljebo SK.

Viktor är född den 8:e februari 1989 och spelar vanligtvis mittback enligt AIK:s hemsida. Det är ju där han kommer ifrån innan han blev klar för Väsby, ja, inte A-laget men Utvecklingstruppen. Viktor har tidigare spelat i Täby IS (som i år spelar i Division-3 Norra Svealand) innan han säsongen 2003 kom kom till AIK. Väsbys hemsida frågade assisterande tränaren, Björn Wesström vad Samuelsson hade för styrkor, svaret:

- Viktor är en defensivt balanserad snabb spelare med god fysik och bra huvudspel som kännetecken.

Samuelssons tröjnummer i Väsby kommer vara 14. Så håll utkik efter denna 17-åring som kanske kan konkurrera ut ”Danne” och Omar som just nu är mittbackar för det mesta.
Kanske får Viktor Samuelsson chansen redan inkommande tisdag då Väsby spelar en ny seriematch på Vilundavallen mot nykomlingen Skiljebo. Vi på Väsbyredaktionen hälsar Viktor välkommen till Väsby United och Vilundavallen och önskar honom ett stort lycka till i klubben den här säsongen!

Niklas Sahlén2007-05-26 20:50:00
Author

Fler artiklar om AFC Eskilstuna