Svår bortamatch mot Boden väntar
När lagen möttes i våras vann Bodens BK med 1-2. [Foto: Michael Folmer]

Svår bortamatch mot Boden väntar

För Väsby stundar en svår uppgift när man på söndagen ställer sig på andra sidan planhalvan av Björknäsvallen, det betyder då att det är Boden som står för motståndet.

Väsbytränaren, Björn Wesström är inte riktigt nöjd med lagets prestation spelmässigt sen höstsäsongen startade, men om man ser det poängmässigt finns det ju ingenting att klaga på. United har då under den här veckan kunnat träna på de saker som inte riktigt fungerat i de senaste matcherna där man trots allt tagit tre poäng i samtliga tack vare stor lagmoral, bra vilja och allt annat som tyder på skicklighet när man lyckats vända tre matcher nu, 0-1 i träningsmatchen mot IK Frej blev 3-1, 0-1 i Svenska Cupen mot GIF Sundsvall blev 2-1 och 1-2 senast mot Valsta Syrianska blev till slut 3-2 efter ett sent mål i matchen av Walid "Walle" Atta.


Brassen, Leandro Wesley Alves finns med i morgondagens trupp.

Truppen mot BBK i morgon ser likadan ut som senast förutom att Per Magnusson går ut och anfallaren Admir Catovic, som var sjuk förra matchen går in i hans ställe. Torsdagens nyförvärv, Leandro Wesley Alves går rakt in i truppen redan i första matchen sedan han kom och därför är det nu 17 man uttagna, en ska därför bort vilket vi på redaktionen inte får veta förrän vid avspark kl. 16.00.

Frånvarolistan inför denna match är kortare än någonsin. Endast Mikael Hjelmström är indisponibel på grund av sin fotskada men ska som tidigare sagt operera sig inom kort tid. Andrés är tillbaka från sin ljumskskada och deltog på dagens bollträning. Den ende spelaren som inte var med på träningen förutom Hjelmström var Mikael Wentzel, som bara just i dag var i Solna med AIK, men det är inget provspel på gång. Annars ser det bra ut, stämningen är på topp och de våra kan mycket få med sig tre poäng från Boden.
- Vi förbereder oss alltid för att vinna och därför räknar vi med att göra det i morgon mot Bodens BK också, sa Björn Wesström till Väsbyredaktionen inför morgondagens svåra match på bortaplan.



Truppen mot Boden:
Målvakter: Thomas Thudin, Niklas Rönn Backar: Peter Motas, Daniel Johansson (Kapten), Walid Atta, Omar Jawo Mittfältare: Gabriel Petrovic, Brwa Nouri, Patrik Manzila, Kali Ongala, Mikael Wentzel, Kweku Turkson, Alieu Jagne, Leandro Wesley Alves (debut) Anfallare: Admir Catovic, Bilel Ghemri, Saihou Jagne.

Väsbyredaktionens tips: 1-2

Niklas Sahlén2007-08-04 19:33:00
Author

Fler artiklar om AFC Eskilstuna