Startelvan samt bänken mot Boden
Lite överraskande går anfallaren Ghemri ner och kör mittfältare i dagens match.

Startelvan samt bänken mot Boden

Nedan finns startelvan samt ersättarna till dagens svåra match på bortaplan mot Bodens BK som startar om drygt en halvtimme på Björknäsvallen, där bland annat Ghemri blivit omskolad och startar nu i dag på vänstermittfältet.

I jämförelse med startelvan senast mot Valsta ser det likadant ut i backlinjen. Dock har det gjorts två ändringar på mittfältet. Alieu Jagne får den här matchen börja på avbytarbänken och in i hans ställe går anfallaren Bilel Ghemri, som för första gången i serien den här säsongen kliver ner från sin normala anfallsposition och blir nu vänstermittfältare. Även på den andra kanten ändrar man då Mikael Wentzel i dag börjar på bänken, och Brwa Nouri startar och tar hans position på högermittfältet. Admir Catovic, som var sjuk senast, finns nu med i startelvan på anfallet och bredvid sig har han den notoriske målskytten, Saihou Jagne, som understöd.

På avbytarbänken finns det bara mittfältare, bland annat brassen Leandro Wesley Alves som gör sin första match i United efter att man värvat honom i veckan. Eftersom Stahre och Wesström från början tagit ut en 17-mannatrupp så skulle man låta en stå över, det blev Niklas Rönn som lämnade återbud på grund av sjukdom.

Väsbys laguppställning: Thomas Thudin - Peter Motas, Walid Atta, Omar Jawo, Daniel Johansson (kapten) - Brwa Nouri, Gabriel Petrovic, Kali Ongala, Bilel Ghemri - Admir Catovic, Saihou Jagne

Ersättare: Patrik Manzila, Mikael Wentzel, Kweku Turkson, Alieu Jagne, Leandro Wesley Alves

Niklas Sahlén2007-08-05 15:30:00
Author

Fler artiklar om AFC Eskilstuna