Viktig hemmamatch mot Syrianska väntar

Lördagens förmiddagspass avslutade förberedelserna inför söndagens hemmamatch mot Syrianska FC.

Lördagens förmiddagspass avslutade förberedelserna inför söndagens hemmamatch mot Syrianska FC.

Teknikpass och fasta situationer var det som präglade dagens träning i härligt sommarväder.

Inga nya skador på truppen finns att rapportera, utan manskapet som mötte Boden borta förra helgen får en ny chans, sånär som på Daniel Johansson som är varningsavstängd.

Vår nya brasse Leandro fick ju spela på slutet i Boden och kanske får visa upp sej för hemmapubliken på söndag kväll, det är dock oerhört tuff konkurrens om de elva platser som finns, så man vet aldrig hur det blir, matchbilden avgör helt enkelt hur det blir.

Syrianska FC då?

Man konstaterar i en intervju med en av vår coach Mikael Stahre att Väsby egentligen leder serien då Svenska Fotbollsförbundet tilldelat Assyriska och Vasalund/Essinge tre poäng som man inte borde ha enligt Syrianskas sätt att se på det hela.

Nu är detta ingenting som på något vis påverkar vår trupp.
- Ingenting som vi grubblar över, dömt är dömt och vi ser matchen som vilken annan match som helst tycker Mikael Stahre och Björn Wesström.

Två gamla bekantingar lär ju dyka upp på varsin offensiv kant i Syrianskas lag, tänker på Kutshi  Kanga (5 säsonger i Väsby) och Özgur Yasar (2 säsonger i Väsby). Kan dock inte tänka mej att vårt försvar skulle bjuda på något extra bara för att dom spelat i Väsby förut.

Vi hälsar båda två och övriga truppen och Syrianskas trogna fans välkomna till Vilundavallen för en som vi hoppas underhållande fotbollsmatch.

Kl. 18.00 blåser domaren Lars Olsson till spel!

Hemsidan önskar de våra ett jättestort LYCKA TILL!

Hemmapubliken är också hjärtligt välkomna, annars kommer vi att förlora "publikmatchen"!

Väsbyredaktionens tips: 2-1

Roy RosenbackRoy Rosenback2007-08-11 15:20:00
Author

Fler artiklar om AFC Eskilstuna