Tabelljumbon gästar Vilundavallen
Lagkaptenen, Daniel Johansson är tillbaka efter att ha varit avstängd senast.

Tabelljumbon gästar Vilundavallen

Väsby United vandrar vidare höstens tuffa spelprogram och efter två raka förluster mot formstarka Boden samt Syrianska möter man i morgondagens match hemma på Vilundavallen nykomlingen och tabelljumbon IFK Timrå.

Efter två raka förluster mot Bodens BK samt Syrianska FC gästas Väsby av nykomlingen IFK Timrå. I matchen mot IFK-laget i våras slutade det efter viss bekymmer med en trepoängare då Saihou Jagne lyckats avgöra matchen med sitt mål som betydde 1-3 när bara sekunder återstod av matchen uppe i Timrå där även Brwa Nouri och Gabriel Petrovic blev målskyttar för Väsby.

Inför den här matchen saknas bara en enda ordinarie spelare, det är Alieu Jagne som senast mot Syrianska drog på sig sitt tredje gula kort för den här säsongen dom därmed betyder en att man är avstängd en match. Mikael Hjelmström finns på skadelistan men det lär dröja innan högerbacken kommer tillbaka i full träning och det är frågan om inte säsongen redan är över för Hjelmströms del som för övrigt ska operera inom en snar framtid.

Jämfört med den trupp som spelade i den senaste matchen mot Syrianska går lagkaptenen Daniel Johansson in efter att ha varit avstängd, även Per Magnusson finns med i morgon och dem som kliver ut är Alieu Jagne som tidigare sagt är avstängd och Kweku.

Dagens träning var väldigt lugn, morgondagens trupp tränade mest för sig själva och då på fast situationer, men även en hel del snack kring motståndet hade man. En trepoängare i morgon skulle vara otroligt viktigt för att haka på i toppstriden, men å andra sidan är allt annat än en vinst klart underkänt när man möter en nykomling som dessutom nu ligger allra sist i tabellen.

Väsbyredaktionens tips: 2-0

Niklas Sahlén2007-08-17 21:51:00
Author

Fler artiklar om AFC Eskilstuna