Ineffektivten straffade sig mot jumbon

Dagens match lär bli årets match i konsten att dribbla och dribbla tills man i bästa fall kan spela bakåt utan att bli av med bollen!

Tyvärr har flera i laget drabbats av "Kali Ongala-sjukan" och då ser det ut som idag, ett stillastående blir det då ingen boll kommer in i boxen, de gånger som Kali lyckas få in bollen så finns ingen där, man har helt enkelt tröttnat på att hitta positioner när inget inlägg kommer.

Att sedan Thomas Thudin bjuder på gästernas ledningsmål i 9:e minuten gör ju inte det hela lättare, målskytten Abdul DinSesay såg mest förvånad ut av alla, "gick den in"-minen gick inte att ta fel på.

Att få med sig en poäng med ett nödrop på hemmaplan mot ett lag som vunnit en match på 17 omgångar är naturligtvis en klar underprestation.

Chanser till seger fanns det gott om, 15-2 i hörnor säger det mesta, Bilel Ghemri, Mikael Wentzel och "CH" hade alla möjligheter att göra mål, men misslyckades.

Symtomatiskt för denna dag var då "CH" får sin stora chans i 84:e minuten i vanliga fall gör han mål, men idag gick skottet rakt på målvakten!

Att den fåtaliga publiken började gå hem innan matchens slut är inget att förvånas över, det som fastnar på näthinnan från matchen är det som Kali ändå åstadkom, en underbar frispark från 20 meter rakt upp i krysset!

Tänk den dag då vi får någon som kan få Kali att slå inläggen innan han kommer i tidsnöd och börjar sitt evinnerliga dribblande, då kommer det att bli fler mål än det vi åstadkom idag!

Antar att han korades till vår bäste tack vare sitt frisparksmål?
Till Timrås bäste korades Haris Devic.

Domare: Metin Yildirim, det finns två sorter av domare, den som blåser för allt, och så de som inte blåser för någonting, dagens tillhörde den senare kategorin, totalt utdömdes tre frisparkar i första halvlek, borde varit 10-talet.

Matchfakta: Väsby-Timrå 1-1 (0-1)
0-1 (9) Abdul DinSesay
1-1 (77) Kali Ongala