Walid Atta inför semifinalen

Walid Atta inför semifinalen

Väsbyredaktionen träffade efter dagens regniga och kalla träningspass nere på Vilundavallen mittbacken Walid Atta för att kolla vad han tycker inför morgondagens semifinal i Svenska Cupen mot Kalmar FF från Allsvenskan.
- Jag laddar på förhand som om det vore en vanlig match i serien, sa “Walle” med ett brett leende på läpparna.

En nedstämd (förmodligen lite nervös) men som alltid glad Walid Atta var den som Väsbyredaktionen efter dagens träning tänkt att kolla vad han tycker inför semifinalen i Svenska Cupen hemma mot Kalmar FF som ligger på en femteplats i Allsvenskan.
- Det känns roligt och spännande, börjar "Walle" och förklarar sedan att det nog är hans hittills absoluta höjdpunkt i karriären.

Walid har spelat tre av de fyra matcherna i Svenska Cupen på vägen fram till semifinalen. Den enda matchen han missat var i den andra omgången mot Umeå FC som spelades när han under våren fortfarande var ryggskadad och missade några matcher då.

- Det är såklart kul att möta ett lag från Allsvenskan och speciellt nu då ett topplag. Egentligen vet vi inte så där jättemycket om Kalmar FF men dom är i alla fall ett mycket fysiskt fotbollslag.

När jag ställer frågan om det påverkar laget något att matchen sänds i TV4 Tipslördag skrattar "Walle" och sneglar lite åt sidan.
- Man tänker ju lite på det, att det är kul och att så många tittar.

Hur tror du att matchbilden kommer se ut imorgon?
- Jag tror vi kommer ha mest bollinnehav inledningsvis och att KFF börjar matchen med att satsa på snabba omställningar.

Walids tips mot Kalmar FF i semifinalen i Svenska Cupen?
- 2-1 till oss, säger han direkt utan att fundera så som det såg ut.

Niklas Sahlén2007-09-07 23:24:00
Author

Fler artiklar om AFC Eskilstuna