Ett steg närmare Superettan idag?

Dramatik! I matchens 92 minut kunde gästande Väsby avgöra bakom en storspelande hemmamålvakt genom ett vackert mål av Admir "Adde" Catovic.

Admir "Adde" Catovic, dagens segerskytt mot BK Forward.

Ytterligare ett hinder på vägen mot Superettan lades åt sidan idag, höststarka BK Forward fick ge sig på stopptid mot ett välspelande Väsby United.

Björn Wesström en av våra två tränare tyckte att vår andra halvlek var en av de bästa halvlekar vi gjort denna säsong, ett oerhört bra betyg till spelarna, då vi visat upp många bra halvlekar denna säsong.

Nu gläds vi under helgen över denna seger, på måndag startar fokuseringen på nästa match, mot Falu FK hemma på vallen inkommande helg, ett lag som ligger mitt i tabellen, någon underskattning lär det inte bli då laget är ett av de få som lyckats besegra Väsby United denna säsong.

I sista omgången väntar ett annat lag som gått som tåget under höstsäsongen, Västerås SK borta på Arosvallen är ingen lätt uppgift, men alla som följer Väsby Uniteds väg denna säsong vet att ingenting är omöjligt för truppen.

Målsättningen inför säsongen var en plats på övre halvan av Divison-1 Norra, så hur det än slutar så har den målsättningen med råge uppfyllts.

Roy Rosenback2007-09-29 20:46:00
Author

Fler artiklar om AFC Eskilstuna