Guldskölden: Var med och utse Sveriges bästa sportjournalist

Guldskölden: Var med och utse Sveriges bästa sportjournalist

SvenskaFans.com instiftar nu ett årligt återkommande pris för att kora Sveriges bästa sportjournalister. Tävlingen heter Guldskölden och innefattar såväl TV, radio som skrivande sportjournalister. Missa inte att nominera dina favoriter nu!

» Nominera dina favoriter här!

Som återkommande besökare på SvenskaFans tillhör du dem som har bäst koll på de svenska sportjournalister. Vem är bäst i radio, vem ger dig den bästa informationen i TV utan att prata sönder matchen, vem skriver de mest initierade krönikorna och vem har egentligen bäst koll i studion?

För att ta reda på vilka som är de mest uppskattade sportjournalisterna i Sverige har vi instiftat priset GuldSkölden som ska bli en årligen återkommande tävling här på SvenskaFans. GuldSkölden kommer delas ut till de sportjournalister som ni besökare anser vara bäst.
Så här kommer årets tävling att gå till.

Steg 1 Nominering 15 oktober - 30 oktober
Alla ni besökare och medlemmar får vara med och nominera kandidater till våra kategorier. Varje person får nominera en kandidat i varje kategori.

Steg 2 Omröstning 1 november - 30 november
I november har vi fem finalister i varje kategori (de som fått flest nomineringar). Nu får ni besökare och medlemmar rösta på era favoriter och samtidigt vara med och tävla om ett fint pris. Man kan bara rösta en gång.

Steg 3 Vinnarna prisas i FANTV i december
Vi hyllar vinnarna i vår studio i Stockholm i december med prisutdelning m.m.

Årets kategorier är:
1. Sveriges bästa TV-kommentator
2. Sveriges bästa Radiokommentator
3. Sveriges bästa Bisittare/expertkommentator (TV/Radio)
4. Sveriges bästa Programledare/studioankare
5. Sveriges bästa Studioexpert
6. Sveriges bästa Krönikör
7. Sveriges bästa Sportjournalist alla kategorier
8. SvenskaFans bästa skribent
9. Kängan: Vem av Sveriges sportjournalister vill du ge en känga?

Nomineringsperioden för Guldskölden är redan igång och i december presenteras vinnarna i de olika kategorierna genom en prisutdelning i SvenskaFans och FANTVs studio i Stockholm. Vinnarna utses helt och hållet av SvenskaFans besökare.

- Vi på SvenskaFans är det enda stora oberoende sportmediet som kan göra en sådan här tävling med trovärdighet. Vi vet att våra besökare och medlemmar älskar att kommentera och tycka till om de journalister som rapporterar om sport och därför känns det helt rätt att de nu får chansen att utse den bästa sportjournalisten, säger SvenskaFans grundare och chefredaktör Anders Nettelbladt.

- Det kommer även att finnas plats att tycka till om vem av Sveriges sportjournalister som förtjänar en känga för ett mindre bra jobb. Samt en intern tävling där vi utser vem av SvenskaFans över 2000 skribenter som är den bäste. 

Ingen av de skribenter och reportrar som är med på SvenskaFans.com idag kan vara med och tävla i de övriga kategorierna.

» Nominera dina favoriter här!

SvenskaFans.comMarcusAvenbrand2007-10-30 13:00:00
Author

Fler artiklar om SvenskaFans