MT96 meddelar: ta dig och din flagga till Halmstad!

Vi leder serien, det är ett behagligt reseavstånd och det är seriefinal! Nu är det på allvar.

Det är nu det börjar hetta till. Och det är nu vi behövs som mest. Det finns ingen anledning och absolut ingen ursäkt till att sitta hemma i tv-soffan den 14 september.
Du ska vara på plats och stötta påga'na! De behöver Dig. Vi har blivit tilldelade 2000 biljetter, så se till att köpa din innan det är för sent. Du vill väl inte stå utan?

Himmelsblå flaggdag!

Det ska inte bara höras att vi är på plats - det ska synas också. Vi vet att folk har flaggor liggandes där hemma, men där gör de ingen nytta! Vi uppmanar alla till att med exakt alla sina flaggor. Vi uppmanar även de som inte har någon flagga att sy en. Några tygbitar, en symaskin och en flaggpinne. Mer avancerat behöver det inte vara. Oftast är de enklaste flaggorna de snyggaste. En såkallad classicflagga, med ett blått och ett vitt fält, är bland det läckraste som finns!

Billigt tyg, för 20:-/metern, finns bl.a. på IKEA och Bauhaus, och på Rusta finns det duschdraperin som är perfekt som flaggtyg då det är både tunt och lätt. 49:- för 200x180 cm är som hittat och det finns i både ljusblått och vitt!

Fram med flaggan och åk till Halmstad!

Himmelriket/MT962004-09-07 08:05:00

Fler artiklar om Malmö FF

5 snabba MFF - Olympiacos 0-1: Stark insats trots förlust