Guldskölden: Vinnare FIFA-spel
Vinnare

Guldskölden: Vinnare FIFA-spel

Anders Axling från Bandhagen blev den första vinnaren av ett sportspel från EA SPORTS tack vare sin medverkan i Guldskölden. Anders hyllar Lasse Granqvist och skickar en känga till Glenn Hysén.

SvenskaFans omröstning av Guldskölden, där ni besökare utser Sveriges bästa sportjournalister, pågår som bäst. Varje vecka lottar vi ut tre vinnare som får varsitt sportspel från EA SPORTS. Första vinnare är Anders Axling från Bandhagen som här svarar på frågor kring Guldskölden.

Hej, grattis till vinsten, vad fick dig att engagera dig i omröstningen?
- För att försöka markera vilka som gör ett bra jobb och vilka som inte borde syssla med detta yrke.

Vem är enligt dig Sveriges bästa sportjournalist och varför?
Trots att hans klubbsympati inte överensstämmer med min, måste jag säga Lasse Granqvist och och detta för hans enorma engagemang i allt han företar sig. Oavsett om det handlar om Trelleborg-BP en regnig oktobekväll eller ett Stockholmsderby med guldchans för båda lagen har han samma frenesi i kommenterandet och man blir faktiskt (positivt) påverkad själv av detta. 

Vilken av årets kategorier var det svårtast att ta fram en vinnare?
- Sveriges bästa krönikör, helt enkelt därför att jag aldrig läser någon av dem, förlitar mig mer på artiklar och kommentarer på forumen. 

- Är det någon sportjournalist som du stör dig på mer än andra och i så fall varför?
- Givetvis Glenn Hysén för hans ständiga gapande i bakgrunden så fort något händer på planen, även om den andra kommentatorn för stunden berättar något intressant.

Någon speciell favoritskribent på SvenskaFans annars?
- Trots att jag är bajare och därigenom något hemmablind måste jag säga Pernilla Olsson. Till skillnad från de flesta andra skribenter runt om i forumen skriver hon objektiva (i alla fall relativt) och nyanserade artiklar, ofta i en lättsam ton och med en lite humoristisk touch över det hela.

Vad är bäst respektive sämst med Svenskafans? Vad lockar dig mest på sajten?
- Det som lockar är givetvis att läsa om hur andra har upplevt matcherna, om det överensstämmer med vad man själv tycker eller vilka intryck andra har haft som man själv inte märkt av eller kanske tänkt på. Det bästa på SF är så klart det brinnande engagemanget som de flesta signaturer har för sina klubbar, sämre tycker jag är att kritik eller dialoger på forumen inte kan föras på ett mer moget sätt för personer med annan klubbtillhörighet än dig själv (ibland hjälper inte ens det).

Vilket spel väljer du som vinst?
- Tar gärna FIFA 08 för XBOX 360 

Övriga veckovinnare av sportspel blev:
- Emil Gustafsson, Farsta
- Sebastian, Göteborg


SvenskaFans.comMarcusAvenbrand2007-11-19 08:00:00
Author

Fler artiklar om SvenskaFans