Premiär för adidas adiPURE

Premiär för adidas adiPURE

Världens bäste spelare, Kaká, är ansikte utåt för den nya, klassiska fotbollsskon från Adidas - adiPURE.

Kaká mottog under måndag kväll FIFA:s stora utmärkelse "World Player of the Year" under FIFA:s fotbollsgala i Zürich. Detta efter att tidigare i år i överlägsen stil även ha kammat hem fotbollsjournalisternas prestigefyllda pris Le ballon d’or, Guldbollen. Kaká syns även som det stora ansiktet utåt i kampanjen för adidas nya fotbollssko adiPURE - en klassisk sko för den elegante spelaren. 

adiPURE levereras i en skolåda signerad Kaká, där han i lådans lock ger sitt personliga råd till alla fotbollsfantaster världen över: ”Only when you develop a true feeling for the ball can you really make the ball do what you want it to do”.

adiPURE är en sko utformad för att passa fotbollsspelare som har en klassisk och elegant spelstil. Med fokus på passformen är den tillverkad i mjukt känguruläder vilket ger mer känsla och bättre bollkontakt. Skons klassiska svart/vita och vit/svarta design i kombination med handgjorda detaljer - så som en hälstropp på skons bakkappa, de enkla men klassiska sömmarna och skons plös – för tydligt tankarna tillbaka till föregångare från 70-talet.



– adiPURE är en sko utvecklad med samma passform, känsla och tidlösa design som vår klassiker Copa Mundial men med mer teknisk uppbyggnad och utformning. Den innehåller kort och gott det bästa av utvecklingen som skett under adidas dryga 80 år på fotbollsmarknaden, sägerMartin Eisele, kategorichef för fotboll på adidas Norden.

Förutom Kaká så kommer världsstjärnor som del Piero, Lampard, Lahm och Trézéguet samt Sveriges egen Tobias Linderoth i sina klubblag och under EM i Österrike 2008 att göra upp om de stora titlarna med adidas adiPURE på fötterna. adiPURE finns tillgänglig i butik från och med januari 2008 och finns i färgkombinationerna svart med vita detaljer samt vit med svarta detaljer. Cirkapris är 1300 kronor.

SvenskaFans.comMarcusAvenbrand2007-12-19 11:30:00
Author

Fler artiklar om SvenskaFans