GIF Sundsvall har en stark, hårt kämpande kapten som inte viker ner sig trots att är motigt större delar av Allsvenskan 2022.

3/4-2022 Klockan 15:00
IK Sirius - GIF Sundsvall: 2-1 FT
På Studenternas IP i Uppsala inför 5187 åskådare

GIF Sundsvalls kapten #21 Pontus Engblom ger oss tillresta bortasupportrar en anledning att jubla då han assisterad av P.Silfwer gör sitt första Allsvenska mål säsongen 2022 och ger gästerna ledningen redan i den 23:e minuten. IK Sirius vänder matchen i andra halvlek och vinner med 2-1 men kaptenen får en smakstart på säsongen.

20/4-2022 Klockan 19:00
GIF Sundsvall - Kalmar FF: 1-0 FT
På NP3 Arena i Sundsvall inför 2050 åskådare

Riktigt snyggt långskott från GIF Sundsvall kaptenen #21 Pontus Engblom som gör sitt andra mål för säsongen och säkrar alla 3 poängen.

26/6-2022 Klockan 17:30
GIF Sundsvall - Djurgården: 2-5 FT
På NP3 Arena i Sundsvall inför 5352 åskådare

GIF Sundsvall kaptenen #21 Pontus Engblom är tillbaka efter några matchers frånvaro. GIF Sundsvalls 2-5 reducering i den 87:e matchminuten innebär Pontus mål # 3 den pågående säsongen.

18/7-2022 Klockan 19:00
GIF Sundsvall - Häcken: 1-5 FT
På NP3 Arena i Sundsvall inför 3575 åskådare

Säker straff av #21 Pontus Engblom som innebär GIF Sundsvalls kvittering till 1-1. Mål nummer 4 i Allsvenskan 2022 för kaptenen.

30/7-2022 Klockan 17:30
GIF Sundsvall - Varberg: 1-3 FT
På NP3 arena i Sundsvall inför 3354 åskådare

#21 Pontus Engblom
sätter 1-3 för GIF Sundsvall och sitt 5:e mål för säsongen.

Resterande mål som #21 Pontus Engblom noterats för är följande:
27/8-2022 Degerfors - GIF Sundsvall: 0-1 på straff i 7:e minuten (6:e målet)
2/10-2022 GIF Sundsvall - Norrköping: 1-3 i den 89:e minuten (7:e målet)
9/10-2022 GIF Sundsvall - IFK Göteborg: 1-0 i den 10:e minuten (8:e målet) och 2-0 på straff i 32:a minuten (9:e målet)
15/10-2022 Häcken - GIF Sundsvall: 1-1 i första tillägsminuten av första halvlek (10:e målet)
30/10-2022 GIF Sundsvall - Sirius: 1-0 i den 10:e minuten (11:e målet)