Football Freestyle SM i Göteborg och Helsingborg

Sverige har fått en ny tävling för dig som älskar att trixa: Football Freestyle SM. Under våren arrangeras 15 deltävlingar på utvalda platser över hela landet. Du kan dessutom delta genom att skicka in din egen film där du visar upp dina bästa trick! I helgen är det kvaltävlingar i Göteborg och Helsingborg.

Reglerna är enkla
Du jonglerar och trickar under max två minuter, utan att bollen berör armar och händer. Bollen får dock vidröra marken. Det är en bedömningstävling där kriterierna är teknik, kreativitet och underhållningsvärde.

Under deltävlingarna är Stadium Team Freestyle jury. Vid varje deltävling koras en vinnare som går vidare till SM-finalen i Stockholm den 18:e maj.

Under SM-finalen koras tre vinnare som får sommarens coolaste upplevelse – att showa och trixa med Team Stadium Freestyle på plats i Österrike under sommarens fotbollsfest.

Om du inte har möjlighet att vara med så passa i så fall på att åka och titta. Flera av Sveriges bästa freestyle-aktörer uppträder utöver de som vill vara med och tävla. 

15 mars, Göteborg
Nu på Lördag den 15 mars så kommer Football Freestyle till Göteborg.
Vi vet att det kommer några erkänt duktiga freestylare till Stadium XXL i Sisjön där vi kommer finnas från 11:00 - 15:00. 

Med för att stödja teamet så kommer “Folkets Förbundskapten” Glenn Strömberg…..under hela dagen. 

16  mars, Helsingborg
Plats: Väla centrum
Tid: 11 - 15


Resterande schema

29 mars, Kalmar
30 mars, Växjö
4 april, Jönköping
5 april, Örebro city
6 april, Norrköping
12 april, Umeå
13 april, Sundsvall
19 april, Göteborg
20 april, Malmö
26 april, Stockholm
27 april, Borlänge

Marcus AvenbrandMarcusAvenbrand2008-03-14 17:15:00
Author

Fler artiklar om SvenskaFans