Mattias Svahn vann Hyveljakten
Mattias Svahn

Mattias Svahn vann Hyveljakten

Det blev Mattias Svahn från Malmö som kammade hem första pris i Hyveljakten på SvenskaFans. Detta genom att vara först med att hitta våra tre frågor under förra veckan.

Mattias vinner därmed en Nintendo Wii-konsoll samt en årsförbrukning av Gilletteprodukter (Stealthhyvel, 6 gelcans, 20 blad).

Grattis Mattias till segern, du var först att hitta alla tre hyvlar och svara rätt på frågorna, hur mycket gick du in för den här tävlingen?
- Tävlingsmänniska som man är så gick jag givetvis in för att vinna. Satte alarmet på telefonen precis innan startdags.

Frågorna lades ut under tre dagar med varierande svårighetsgrad. För att hitta frågorna gällde det att hitta de gömda hyvlarna på SvenskaFans. Det hela avgjordes på fredagen då den sista hyveln lades ut klockan 14.00. Mattias hade en vägvinnande strategi.
- Min taktik var att satsa på de lite mer 'ovanliga' sidorna, och bestämde mig för att gå igenom hela sidorna, vilket var tur i och med att ni lagt den långt under sidans slut, säger Mattias.

Första pris är ett Nintendo Wii samt ett års fri uppsättning av Gilletteprodukter, något som kommer till användning?
- Har faktiskt redan ett Nintendo Wii så får väl ge bort det till den som fjäskar mest. Rakprodukter går väl alltid åt så det kommer väl till nytta.

Till sist, vilket lag och varför lockar dig till SvenskaFans.com?
- Mitt lag är Manchester Unitdet och Svenskafans är en bra sida att får en uppdatering vad som händer i fotbollsvärden och sen brukar jag alltid se Euro Talk.

Snabbfakta vinnaren:
Namn: Mattias Svahn
Ålder: 25 år
Ort: Malmö
Favoritlag: Manchester United och Öster IF 

På andra plats i Hyveljakten kom Marcus från Uppsala och trea blev Kjell-Åke från Skövde.

SvenskaFans.comMarcusAvenbrand2008-03-12 11:45:00
Author

Fler artiklar om SvenskaFans