0-0 med mersmak mot TPS Åbo
Emil Berger var tillbaka på planen mot finska TPS Åbo.

Inte ens ett av de bästa lagen i finska högstaligan TPS Åbo kunde besegra Väsby United. Dagens träningsmatch på Skytteholm slutade 0-0, ett resultat som gästerna får vara mest nöjda med då Väsby skapade flera goda målchanser.

Inte ens ett av de bästa lagen i finska högstaligan TPS Åbo kunde besegra Väsby United.
Dagens träningsmatch på Skytteholm slutade 0-0, ett resultat som gästerna får vara mest nöjda med då Väsby skapade flera goda målchanser.

Väsbys tränare Mikael Stahre var förstås mycket nöjd med spelarnas insats i matchen.
- Vi gör en klart godkänd match mot ett bra lag, Jämn match över 90 minuter där vi skapade fler chanser än TPS.
- Precis som i matchen mot Bodens BK var det tävlingskaraktär över matchen, vilket vi behöver i våra förberedelser inför seriestarten, avslutar Mikael Stahre.

Fem vinster och två oavgjorda matcher så här långt är nästan för bra, räknar vi in AIK/Väsby mot Vasalund (5-1) där det fanns 8 Väsbyspelare på banan i andra halvlek och att de våra stod för två av målen.

AIK/Väsby mot Sirius (3-0) där gjorde Väsbyspelarna alla tre målen, om vi bara räknar Väsbys matcher så har vi förnämliga 13-2 i målkvot inför matchen på påskannandagen mot allsvenska Gefle IF på gamla anrika Strömvallen, en arena som upplevt många världsrekord i löpning genom Gunder Hägg, Sveriges bästa löpare genom tiderna.

Ett annat glädjeämne var att skadade 17-åringen Emil Berger från Degerfors IF nu är tillbaka på banan, bytte av en annan 17-åring Viktor Lundberg i andra halvlek.