Arman vann resan till El Clasico

Arman vann resan till El Clasico

Det blev Arman från Haninge som vann SvenskaFans och bet365 tipstävling i samband med den allsvenska premiären. Arman prickade in Halmstad som segrare och får nu se sitt favoritlag på plats i Madrid mot sina ärkerivaler.

SvenskaFans fick tag i en överlycklig vinnare som berättar mer om han vann sin drömresa.
- Jag upptäckte tävlingen när jag var inne på SvenskaFans. Jag läste lite om den och tänkte att jag kunde delta eftersom att jag ändå tänkt spela på några matcher, säger Arman.

Det gällde att sätta ett singelspel i Allsvenskan på bet365, hur resonserade du där?
- Jag tog Halmstad hemma mot Gefle. Det är alltid svårt att tippa den första matchen på säsongen, så gick jag mest på känsla på den matchen. 

Halmstad slog ju som bekant Gefle med 1-0 och sedan hade Arman  (bilden till höger) rätt med turen i lottningen som följde bland alla vinnare. Nu väntar en resa till Madrid om en månad, lämpligtvis blir det sitt favoritlag Real Madrid han får se på hemmaplan.
- Mitt favoritlag är Real Madrid. Anledningen till det är att min pappa också är madridista, och kärleken till Real Madrid kom därför naturligt. Intresset växte ännu mer när spelare som Hierro, Zidane, Figo och Ronaldo spelade i laget. Det har till och med lett till en tatuering, säger han.

Hur ofta besöker du SvenskaFans och vad är bäst på sajten tycker du?
- Eftersom att jag sitter med en dator på jobbet så besöker jag SvenskaFans varje dag. Det bästa med sajten är FANTV där man kan följa intressanta intervjuer och program.

Hur kul blir det att få se El Clasico på plats? 
- Det kommer att bli min första match på Santiago Bernabéu och det kommer att kännas helt sjukt! Kan inte beskriva känslan när jag fick reda på att jag vunnit tävlingen. Det känns som att den här resan blir en svårslagen upplevelse.

Vem tar du med och varför?
- Den som får äran att följa med mig blir min kära flickvän, som självklart också är en inbiten madridista. Vi har pratat om att åka till Madrid och se på någon match och nu får vi chansen.

Vi säger stort grattis till Arman och önskar honom en trevlig resa!






Marcus AvenbrandMarcusAvenbrand2008-04-04 12:00:00
Author

Fler artiklar om SvenskaFans