Drömstart räckte inte mot Landskrona

Hemmalaget tog kommandot direkt i matchöppningen, trots detta så kunde Väsby ta ledningen med 0-1 genom Obi Etie som avslutade snyggt på ett inlägg från Martin Mutumba.

Drömstart räckte inte mot Landskrona.

Hemmalaget tog kommandot direkt i matchöppningen, trots detta så kunde Väsby ta ledningen efter 5 min. med 0-1 genom Obi Etie som avslutade snyggt på ett inlägg från Martin Mutumba.
-Tyvärr blev vi för passiva efter Obis mål - tyckte Väsbys tränare Mikael Stahre och Mirza Jezalak kunde kvittera till 1-1 i 8:e min.
Inte nog med ett baklängesmål utan samme man var framme igen i 11 min. och kunde slå in ett ledningsmål för hemmalaget.

-Vi är stundtals sårade av motståndarnas forward och mittfält som stressar de våra till felaktiga beslut konstaterar Micke efteråt.
3-1 kommer i 40 min. då vi tvingas att rädda en boll med handen som är på väg att gå i mål.
Mikael Dahlgren gör inget misstag utan sätter den förbi en maktlös Niklas Westberg.
Hoppet tänds dock på stopptid då Obi Etie är framme igen, med ett vackert distansskott reducerar vi till 3-2 i 48 min. -vilket gav oss energi inför andra halvlek -

-Vi ändrar form på laget i halvlek och får stopp på deras fina centrala mittfältsspel och därifrån skapar vi dominans i andra halvlek som så när hade resuterat i poäng för oss - tycker Micke Stahre efter matchen.

-Hemmalagets första halvlek var det dock som bäddade för deras seger, och vi samlade åter erfarenheter från en bortamatch mot ett bra lag konstaterade en inte alltför nedslagen Mikael Stahre på väg hem i spelarbussen.

-Man kan aldrig vara glad efter en torsk men vi blir bättre ock bättre konstaterade Micke som avslutning.

Nu väntar några dagars träning innan det är dags för nästa uppgift, nämligen Östers IF i andra omgången av Svenska Cupen.

1 maj klockan 16.00 är alla välkomna till Vilundavallen för att titta på fin fotboll.